Šilo_uoga parašė:
Reik pasistengt nepažiūrėt per daug rimtaigal nuobodžiavo kuris laikas, gal repetavo bipolar vaidmenį
![]()
Bet tie pokalbiai su savimi - kažkas tokio
. Kažin, įdomu - ar būna kasnors tikro ir nuoširdaus tokių žmonių gyvenime...
Šilo_uoga parašė:
Reik pasistengt nepažiūrėt per daug rimtaigal nuobodžiavo kuris laikas, gal repetavo bipolar vaidmenį
![]()
Bet tie pokalbiai su savimi - kažkas tokio
. Kažin, įdomu - ar būna kasnors tikro ir nuoširdaus tokių žmonių gyvenime...
fenix parašė:
Bet tie pokalbiai su savimi - kažkas tokio. Kažin, įdomu - ar būna kasnors tikro ir nuoširdaus tokių žmonių gyvenime...
Na, pasikalbet su savimi yra viena, bet susikurt trecia acc ir adminams paskust savo kitus du, tai yra wow 😁 ir kaip natali stengesi pakeist kalbejimo maniera... bet vis tiek "apsaliuciai" prasimuse 😀
Bet siaip apie ta vargsa jos vaikiuka ir as kuri laika galvojau. Viskas gi uzvire nuo jos temos "as issekusi, mano 7 menesiu vaikas naktimis keliasi valgyti". Tai jei ji is nieko sitaip issitaske forume, neisivaizduoju, kas namie darosi, kai vaikas ne pagal ja atsikelia ar dar ka padaro😳
Amadra parašė:
Na, pasikalbet su savimi yra viena, bet susikurt trecia acc ir adminams paskust savo kitus du, tai yra wow 😁 ir kaip natali stengesi pakeist kalbejimo maniera... be…
Tai reikia gi kažkaip grėsmingai apsireikšti, kai prokurorais prigrąsini
Gal ten namie nieko labai nesidaro - bent jau 100proc į ekraną telefono sulindusi - matom - tai reiškia realybėje mažai dalyvauja tuo metu. Aš tik šiaip manau, kad vaikams nesuper, kai mama neadekvati.
Neadekvačiai reaguoja, užsiima čia su nepažįstamais žmonėm kažkokiais cirkais, nereaguoja į tai, kad nieko neapgavo ir visi supranta kas vyksta - bet vistiek toliau laikosi savo. Vadinasi siaubingai susivėlusi galvoje ir susikūrusi ten kažkokią alternatyvią realybę, ir ją trigerina tik kaikurie stimulai iš išorės (pvz kur jai pasirodo, kad kažkas ale "puola"), bet visiškai prafiltruoja kitus signalus (kur visi sako, kad baik durniuot ir apsimetinėt).
Nepriimkit už gryną pinigą, bet jei tai nėra jau rimta liga, tai gali būti tiesiog... geležies trūkumas. Jei mano draugė čiūdus tokius darytų (ar panašiai tiesiog neadekvačiai į aplinką reaguotų), aš nusitempčiau ją pasidaryti kraujo testų. Anemija trenkia galvelėn kartais nejuokingai žinokit, neina pažint asmens. Bet jei jau visą gyvenimą tokia neadekvati - nepadės ferumas.
Amadra parašė:
Na, pasikalbet su savimi yra viena, bet susikurt trecia acc ir adminams paskust savo kitus du, tai yra wow 😁 ir kaip natali stengesi pakeist kalbejimo maniera... be…
Svarbiausiai skundė, bet ir gailėjo ir kitas puolė, kad sugebėjo rast ir dar pasidalint kas tokia, kaip kitos kažkokios narės nesijaučia saugios🤦♀️🙈 o dar kokia drama, kai parašė panos, kad natali tapati zylė. Įrodinėjo, kad trečioji anketa tikrai ne ji 😹 kelis kart paminėjo, kad iš kito IP sukurta 🙈
fenix parašė:
Tai reikia gi kažkaip grėsmingai apsireikšti, kai prokurorais prigrąsini![]()
Ji ištikro prieš kažkurį laiką yra rašiusi, kad psichologinių bėdų turi, ieškojo psichologo. Matyt tikrai galvelėje rimtos bėdos 😬 o čia kai pradėjo siautėti, bandėm atvest į protą, tai išsitraukė kitą anketą. Sau palaikymo žinutes rašyti. Žiauriausia, kad ji tas anketas jau ne vienerius metus turėjo ir net sugebėdavo į bendraamžių grupes parašyti 😳
Tikėkimės tik trolino. Jei ne tai vaikams tikrai nepyragai su tokia mama 🥺
Daphne parašė:
Ji ištikro prieš kažkurį laiką yra rašiusi, kad psichologinių bėdų turi, ieškojo psichologo. Matyt tikrai galvelėje rimtos bėdos 😬 o čia kai pradėjo siautėti, bandė…
Ir skirtingos asmenybės turi skirtingą skaičių vaikų, kitokios lyties ir amžiaus? Nes ten kažkur šmėžavo, kad vienos sūnus mokyklą baigęs, o kita - dukrą 15-kos turi?
fenix parašė:
Ir skirtingos asmenybės turi skirtingą skaičių vaikų, kitokios lyties ir amžiaus? Nes ten kažkur šmėžavo, kad vienos sūnus mokyklą baigęs, o kita - dukrą 15-kos tur…
Jo. Anketos skirtingu metu aukurtos. Panos pastebėjo, kad tarp anketų sukūrimo du metai ir dviems metais amžius pačios skiriasi. Vaikai skirtingų amžių. Abejomis anketomis kas kiek laiko ką nors į bendraamžių grupes parašydavo 🤯
Daphne parašė:
Svarbiausiai skundė, bet ir gailėjo ir kitas puolė, kad sugebėjo rast ir dar pasidalint kas tokia, kaip kitos kažkokios narės nesijaučia saugios🤦♀️🙈 o dar kokia dr…
O viskas tai, man rodos, per jusu nekalta kometara apie mitybos itaka kudikio miegui ir prasidejo 😅😅😅 toks drugelio sparnu efektas gavosi 😀
O siaip tai teko man kazkada nemazai metu dirbti su bipolar sutrikima turinciu zmogumi. Pradziai lyg ir tiki tomis istorijomis. Paskui pradedi isristi, kad nesueina galai. Jei pakibini ir bandai zmogiskai pasidometi, viskas virsta uraganu. Tuomet jau pradedi tiesiog ignoruoti ta zmogu ir visiskai nekeipti demesio. Tai jis pats ima listi i akis ir tave traukti gylyn i savo nesamones. Nu uzburtas ratas, vienu zodziu. Tik forume galima paprasciausiai isjungti kompa ir pamirsti toki nari, o realiame gyvenime turi kazkaip dealinti.
Amadra parašė:
O viskas tai, man rodos, per jusu nekalta kometara apie mitybos itaka kudikio miegui ir prasidejo 😅😅😅 toks drugelio sparnu efektas gavosi 😀
Tai, ką apibūdinote, tai machiavelizmas. Nebūtinai turbūt susiję su bipolar, gali būt kartu, gali nebūt.
Amadra parašė:
Jo susipykom, nes parašiau patirtį, kad mano vaikas tokio pat amžiaus taip reagavo į mėsą. Labai sublogėjo miegas ir dažnai pradėjo keltis mišinio. Tai kaip užsiputojo, lyg būčiau kažką itin baisaus parašius 🙈 pasiūliau tiesiog atkreipt dėmesį į mitybą, kažkuriai mamai prapieštaravau, kad vakare reikėtų duoti sočiau pavalgyti. Paprastai rekomenduojama 6-7 mėn vaikams primaitinimą pirmojoje duenos pusėje, o ne vakare. Tai uch uraganas pakilo 🙈 pabaigos tik nesekiau, tik kiek supratau, visai plaukus pasileido 🤦♀️
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai