Daphne parašė:
Nuliūdinsiu, nesat ant tiek įdomi. Tuolabiau, kad eit per visas grupes ir ieškoti prie ko prisikabinti ar kuo įžeisti. Tiesiog ne tas amžius. Net ir jūsų įdėtam scr…
Amen teta🫶🏼 the end..
Daphne parašė:
Nuliūdinsiu, nesat ant tiek įdomi. Tuolabiau, kad eit per visas grupes ir ieškoti prie ko prisikabinti ar kuo įžeisti. Tiesiog ne tas amžius. Net ir jūsų įdėtam scr…
Amen teta🫶🏼 the end..
zyle301 parašė:
Pieno išgeria kas kart prieš miega po 60-100ml miegam tris kartus dienoje. Gauna ir pieno ir maisto ir užkandžių. Užkandžiu vadinu bananas,obuolys ar saldesne vaisi…
Man taip butu as bandyciau viska, o jus turit savo nuomone ir nesiruosiat jos keisti tai kaip ir ok, nes ne mes juk naktim keliames
Kaia parašė:
Na JAV labai paplitus nuomonė, kad vaikas labai anksti turi pradėt išmiegot visą naktį ir dar geriausia, kad miegotų savo kambary. O realybėj be CIO nelabai taip bū…
Na gal tik jūsų daktaras taip liepe. Mūsų pediatras rekomenduoja iki metu laiko vaiką migdyti savo kambaryje ir geriausia jo lovyteje. Neklaidinkit kad visoje JAV taip rekomenduoja
nes dabar pirma kart tokia nuomone iš jūsų išgirdau. nuo state gal priklauso ar tiesiog nuo daktaro. Gal pas kokį europietį vedat? Dar karta pasikartosiu kiek daktaru tiek nuomoniu. Maitinkit jus kad ir nuo metu tuos savo vaikus,koks gi man skirtumas mielosios. Čia ne apie tai tema tikrai,kodel mes apie tai čia turim išvis kalbėti? Forume daug temų apie kūdikiu mityba yra. Čia apie naktinį kelimasi ir bonkutes reikalavimą.
Zauza parašė:
Man taip butu as bandyciau viska, o jus turit savo nuomone ir nesiruosiat jos keisti tai kaip ir ok, nes ne mes juk naktim keliames
Tai aš ir bandau. Ir puikiai sekasi. Prie ko čia tas maitinimas dar karta nesuprantu 🙈 Aciu už nuomone bet kokiu atveju. Nesuprantu jus man bandot išaiškinti kad savo 7 men kudikiui neduočiau valgyt? Ar kas čia Per zirzimas nuolatinis su tuo primaitinimu? Jis valgo ir pieną ir normalu maistą. Ir to pieno išgeria tiek kiek priklauso per para net su kaupu.mūsų atveju ta bonkute buna daugiau nusiraminimas įprotis prabudus gauti,soskes neima. Bet kelinta naktis tfiu tfiu kaip sakau reikalai tvarkosi. Va aš prabudus nes įpratau per tiek laiko keltis kas dvi val,o jis miega ramiai 😅
Na tema tikrai ne apie primaitinima čia bet kad jau įsisiūbavo kitos nares,tiesiog tokį simple note paliksiu. Kad maziau cia gincu ir nares atveju puolimu butų 😃nes kazkoke mada TD uzsisesti ant kito žmogaus, kai jau pagauna pagreitį varo kas netingi 😃 
Taip kad ar nuo 4 at nuo 6men pasirinksite primaitinima bet kokiu atveju nepakenksit tikrai :)) o šiuo atveju kudikis 7 men kaip suprantu ir primaitinimas iš zinuciu supratau nuo 4men. Tai čia tikrai ne tame bėda manau. Kogero kudikis susiformavo nusiraminimo būdą reikalauti naktim bonkutes. Dažnas dalykas bonkute,krūtis ar soske.
Mama029 parašė:
Nu o gal visgi pabandyk neduot valgyt 😅😅LOL 😅 kišk tik pieną iki kokiu 12 men nes taip rekomenduoja kai kurios mamos 😅🤗 ir kaip tu drysai išvis nuo 4men vaikui įves…
Pralinksminot 😅🫶
zyle301 parašė:
Pralinksminot 😅🫶
Nenervinkit ponių matot veleveles raudonos pareina,ir 100% žinau iš ko 😅🫢
Tiek jautri tema kai kam,kad nu negali ramiai reaguoti 😀
zyle301 parašė:
Nenervinkit ponių matot veleveles raudonos pareina,ir 100% žinau iš ko 😅🫢
🫣 nu uzlipot ant mazolio gero ir tiek 🫠 gerai kad turit savo nuomone,ir neleidžiate lipti kaip sakoma ant galvos🤭 nes tai tik nuomones kitu, iš jų perspektyvu. Aplamai TD ar seip soc tinklai ir tie žmonių komentarai taip sunagleja,amžinos pjautynės ipatingai visokiuose mamų forumuose. Kas per laikai.. va net mano komentaras poniai pasirodė izeidziantis idomu ja asmeniskai,ar kaip?😀
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai