Dievas parašė:
Ka as zinau ar domities...man baisu kad plysiu ir isleks ieskot siauresniu
![]()
As plysau ziauriai, susiuvo ir patikek , ten siauriau nei buvo!
Dievas parašė:
Ka as zinau ar domities...man baisu kad plysiu ir isleks ieskot siauresniu
![]()
As plysau ziauriai, susiuvo ir patikek , ten siauriau nei buvo!
Dievas parašė:
Mane isgazdino Irgi randai bet esme tame kad galvoju ne tik apie save....
Apie vaika ir apie vyra...
Pakalbesim ta tema kai subresit siek tiek
Kiek girdejus. Tai patys daktarai paskaito forumus ir asmeniskai viesai paskelbta radus savo numeri as supykciau. Kas yra manes prases, tam Az parasiau. Kita vertus juk jus pacios neatsiklausiat daktaro ar jis leidzia dalint jo numeri visiem is eiles. Asmeniskai as pirma kart pas ji su pirmu nestumu apsilankiau gavus numeri is tetos ir svetimiem jo numerio nedalinu. Plius jo darbo laika visada galima pasiziuret kmuk puslapy ir apsilankyt pas ji su siuntimu asmeniskai. Arba be siuntimo uzeit jo darbo laiku pasisneket ar tartis del gimdymo. Manau jis neatsakytu ir prakonsultuotu
10-11 cm pjuvelis pas manes, niekai. ir tikrai triusikeliai ji dengia
Mano berniukas maziukas buvo, tai pjuvelis, kaip gydytoja sake, ka cia ibrezimas, o ne pjuvelis
jei del rando bijot, tai neverta. laikui begant rausva rando spalvyte, keicia balta ir isvis po kurio laiko gerai isiziuret turi ir apsiskust, kad ji rastum
DIVD parašė:
jokio randelio neturiu ir tai labai zemai net po maudomo nesimato, o yra tokia balta linijele ir tai vos matoma po 4metu, po cp tikrai randuota nelikau ir maudoma …
Nevisom vienodai tie randai gyja... O rinktis CP tik del baimes, kad ,,ten" issitampys - kvaila ir vaikiska
Rafinuota_bohema parašė:
Pakalbesim ta tema kai subresit siek tiek![]()
Tai kad iki gimdymo nesubres, manau
Rafinuota_bohema parašė:
Pakalbesim ta tema kai subresit siek tiek![]()
Sako subresiu
Jus kaip suvokiu nesupratot kad Tachikardija turiu, del kurios mire mano senelis, kazka praleidot, ar as praleidau... man leido rinktis ar cp ar naturoi
tai cia jau apie subrendima ne jusu kompetencijai sakyciau kalbet.... Tuo labiau kai Cp esate neturejusi jeigu gerai supratau.... Tai tuomet as kalbesiu su jumis kai jus apsisviesit sita tema
dayaNuray parašė:
Tai kad iki gimdymo nesubres, manau![]()
Turbut! As suprantu CP kai yra medicinines priezastys ar pvz moteriai pirmas gimdymas baisus, su komplikacijom... Nu bet kad pute atsiprasant neissitampytu - tai apsurdas !
Dievas parašė:
Mane isgazdino Irgi randai bet esme tame kad galvoju ne tik apie save....
Apie vaika ir apie vyra...
Manau, maziausiai Jusu vyrui rupi, o Jums labaiu rupi
As irgi vyrui galva sukau, bet jam juokinga buvo ir niekiniai dalykai
jei su tachikardija viskas gerai, tai ir nekils bedu, o jei skausmo bijot irgi yra epidura padaroma ir gimdot nejausdama puse kuno, aisku, jei yra komplikaciju cp neisvengiamas.
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai