Butterfly_ parašė:
![]()
![]()
![]()
Ir neduok D kad sauksto neduosiu kai valgyt duodu tai gatavas lekste isvers
Butterfly_ parašė:
![]()
![]()
![]()
Ir neduok D kad sauksto neduosiu kai valgyt duodu tai gatavas lekste isvers
jaciutedovile60 parašė:
Ir neduok D kad sauksto neduosiu kai valgyt duodu tai gatavas lekste isvers![]()
idomu jam dabar labai.. jei jau manoji ciumpa uz saukstuko, tai ka ten jau jusu visas vyras pakovoja uz tai ko nori..
jaciutedovile60 parašė:
Ir neduok D kad sauksto neduosiu kai valgyt duodu tai gatavas lekste isvers![]()
nea netinka kramtyk maista! Negalima taip !
Dievas parašė:
Supykde cia mane Marys kad nusisneka apie cepelinus![]()
man atrodo Mary.S apie tuos cepelinus sake, kad 4-6 men kudikiui duot negalima, o ne 2 metu vaikui,, dvimetis tai tikrai jau gali sluot kaip didelis...
Butterfly_ parašė:
man atrodo Mary.S apie tuos cepelinus sake, kad 4-6 men kudikiui duot negalima, o ne 2 metu vaikui,, dvimetis tai tikrai jau gali sluot kaip didelis...
na ji kalbejo apie dvimeti ir as issiterpiau apie dvimeti ka ji ten suprato jos reikalas
Butterfly_ parašė:
As irgi tAip manau
Butterfly_ parašė:
idomu jam dabar labai.. jei jau manoji ciumpa uz saukstuko, tai ka ten jau jusu visas vyras pakovoja uz tai ko nori..![]()
Tai turiu duoti nes kitaip is vis atsisako valgyt
la mour parašė:
Na 2 metu vaikui duoti saldumynu, tai baisu.
manajai dar nera tiek, bet manau paragauti duosiu kai sueis 2m... nieks nesako kist saujom.
la mour parašė:
Na 2 metu vaikui duoti saldumynu, tai baisu.
zinoma nesveika tai bet paragaut visko pp biski galima
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai