diana77 parašė:
sveikos mergaites as taip pat buvau nusprendusi dar susilaukti paskutinio mazylio budama 35 bet baigesi nekaip sendien patyrem persileidima pabego musu mazylis…
Oi kaip gaila, laikykitės.
diana77 parašė:
sveikos mergaites as taip pat buvau nusprendusi dar susilaukti paskutinio mazylio budama 35 bet baigesi nekaip sendien patyrem persileidima pabego musu mazylis…
Oi kaip gaila, laikykitės.
diana77 parašė:
stiprybes
aciu merginos uz uzuojauta bet jau kazkaip bandyt nebesinorisi nes jau antras is eiles toks persileidimas ir daktarai nezino kodel taip yra.atrodo viskas gerai ir staigiai pablogeja.tik labai buvau nustebusi kai vakar atejo medwaite paklausti ar patys norim pasilaidoti ar norim kad ligonine palaidotu as buvau dar didesnem soke tiesiog ama praradau.Tai vyras pasirase dokumentus kad ligonine palaidotu.Lietuvoj kai nera tokiu dalyku tai man labai keista buvo.
Labas visoms...as cia paskaitineju,kazkaip nelabai turiu ko paklaust ar kam patart...tai esu tik krastely visu
Diana77,uzuojauta tau,bet nenuleisk ranku...jei noresit ,gal 3kartas nemeluos,o dabar tai tik skirk laiko sau...Man taip pat 36 ant nosies,suprantu,kaip jautiesi...
Manau,daug kas butu padare taip,kaip nusprende vyras,man taip pat butu toks pat sokas...nenoreciau nei girdet ,nei matyt...stiprybes siuo metu jums
diana77 parašė:
nenusimink labai, atsigausi, sustipresi, gal dar karteli pabandyt pasirysi
taip sakau, nes ir pati laukiuosi 4 karta, 2 ir 3 buvo nesekmingi, siuo metu man 39, o mano kudikeliui 20sav, tikiuosi sikart pasiseks, linkiu ir tau sekmes
San-drute parašė:
Eveliukas dar tu su mumis galwojau jau ligoninej![]()
![]()
![]()
dar ne
diana77 parašė:
aciu merginos uz uzuojauta bet jau kazkaip bandyt nebesinorisi nes jau antras is eiles toks persileidimas ir daktarai nezino kodel taip yra.atrodo viskas gerai ir s…
Nenuleiskit ranku ,jai tik noras yra.
Dabar sunku nes viskas kaip ir sviezia,pati turejau kelis persileidimus.Duokit laiko atsigauti emocijoms ir savo organizmui po soko,gerkit daug vistamino E ir stiprinkite gimta.Cia uk gyd,daznai nepaaiskina del ko persileidimai ivyksta...Dazniausiai isgristama naturali gamtos atranka...Stiprybes....
raimunda parašė:
Nepykit kad ne I tema, kodel as po vakar 20ies sav scano, gavau 38 oj savaitej scana?kitos negavo.... Kiek zinau nebuna daugiau scanu
jau isigandau
Nebijok viskas gerai, dziaukis pamatysi savo leliuka
o viskas gerai iki siol buvo, kaip maziukas isitaises pilvelyje?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai