Deikante parašė:
na as ivedu cia savo paskutine menesiniu data ir paspaudziu 28d ciklo ir man ismet 24d kad gimdyt..bet as kai sirgdavau tai po 6d..
As Kai ivedu savo tai man birzelio 13 rodo
Deikante parašė:
na as ivedu cia savo paskutine menesiniu data ir paspaudziu 28d ciklo ir man ismet 24d kad gimdyt..bet as kai sirgdavau tai po 6d..
As Kai ivedu savo tai man birzelio 13 rodo
Deikante parašė:
tai tu jei pradejai sirgt rugpjucio 13,o kitos rugsejo 17 tai jau ciklas 35 dienos gaunasi
dzully parašė:
tai tu jei pradejai sirgt rugpjucio 13,o kitos rugsejo 17 tai jau ciklas 35 dienos gaunasi
o va liepa sirgau menesio pradzioj..8-13d.. man jos skirtingai budavo.. tai menesio pradzioj tai vidury tai gale.. nezinodavau kada man jos prasides.. o dabar tai noriu kad leliukas islystu greiciau ir nenoriu kad gimtu 24d ar veliau..
nes jau nusiteikus kad man jis ateis kada reik ar bent jau 19d turesiu ji..
Deikante parašė:
o va liepa sirgau menesio pradzioj..8-13d.. man jos skirtingai budavo.. tai menesio pradzioj tai vidury tai gale.. nezinodavau kada man jos prasides.. o dabar tai n…
tada 41 d ciklas gaunasi,tai turi kitas pasiskaiciuot ir imt viduriuka,bet tikrai tavo ciklas negali but 28 dienos
dzully parašė:
tada 41 d ciklas gaunasi,tai turi kitas pasiskaiciuot ir imt viduriuka,bet tikrai tavo ciklas negali but 28 dienos
tai kaaa daktarai apsiriko ir man dar tik pagal viska 37sav??? ouu neee.. nesamone..
Deikante parašė:
tai kaaa daktarai apsiriko ir man dar tik pagal viska 37sav??? ouu neee.. nesamone..![]()
![]()
![]()
tai o taves klause ciklo trukmes? nes manes ne,tik kada paskutines menesines buvo,pagal kazkokius savo uzrasus nustate kada gimdyt
bet pagal menesines ir echo mazdaug sutampa.
dzully parašė:
tai o taves klause ciklo trukmes? nes manes ne,tik kada paskutines menesines buvo,pagal kazkokius savo uzrasus nustate kada gimdytbet pagal menesines ir echo ma…
manes nei LT nei anglijoj neklause ciklo.. tik paklause kada buvo paskutines menesines.. as pasakiau..jos abi ten paziurejo pagal kazkoki laikroduka pasukiojo ir pasake kiek man laiko.. o anglijoj pasake kiek man laiko ir kad gimdyt 24d o skanas parode 17d.. daugiau nieko nebesake..
Deikante parašė:
manes nei LT nei anglijoj neklause ciklo.. tik paklause kada buvo paskutines menesines.. as pasakiau..jos abi ten paziurejo pagal kazkoki laikroduka pasukiojo ir pa…
tai gal scanas neklysta tikekimes
dzully parašė:
tai gal scanas neklysta tikekimes![]()
as irgi tikiuos kad viskas kaip turi buti bus
esu nusiteikus jau.. bet kazkaip gal 4men man sirdis kuzdejo jog gali ir 24d gimt..bet noriu kad greiciau nes tetuko jubiliejus bus 19d..tai iki to noreciau kinderi isperet
18 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai