Pukotuke parašė:
Laikau cyrikus kad tyrimai butu super,o as pradedu nauja cikla su nauja viltim
![]()
Ir pas mane atejo vakar mm.planuosim gruodinukes
Pukotuke parašė:
Laikau cyrikus kad tyrimai butu super,o as pradedu nauja cikla su nauja viltim
![]()
Ir pas mane atejo vakar mm.planuosim gruodinukes
Filomena_ parašė:
Jus cia taip planuojat, gimdysiu rugpjuti, bet jau noriu trecio leliukodar paskaitau temas auginancios tris ir daugiau, tai net saldu darosi kaip faina didele s…
As tai iskart zinojau, kad noriu 3, o dwl 4to pagalvosim. Kai gimdziau trecia sakiau viskas, daugiau jokiu vaiku, ale praejo 2m ir noras vis labiau kirbejo is vidaus, bet uztrukau kol vyra ikalbinau
Filomena_ parašė:
Jus cia taip planuojat, gimdysiu rugpjuti, bet jau noriu trecio leliukodar paskaitau temas auginancios tris ir daugiau, tai net saldu darosi kaip faina didele s…
As irgi sakau noriu dabar du is karto
bet pagimdzius ziuresim kaip cia bus ar bepraeis tas noras
Colacola parašė:
As irgi sakau noriu dabar du is kartobet pagimdzius ziuresim kaip cia bus ar bepraeis tas noras
![]()
tai va va, pagimdyti pirma reik, lengva dabar mum šnekėti su vienu
bet aš dirbu darbe, kur dažnai ateina šeimos ir man taip gražu 3-4vaikai. O viena mama buvo su 6. Ir tokie visi išauklėti, apakus buvau, sakau kaip susitvarkot, sako žinokit su vienu visada sunkiau, nepatyrimas, o nuo trečio vėl lengvyn
Bandele parašė:
Laukiu, istikro labiausiai tai sausi gimdyt noriu, kad butu vandenis 😃 neigiamas nt, jau butu sekmadieni parodes bent vaiduokli. Tik.va galetu greiciau pramust ir g…
Blemba su tais vandeniais sudetinga, du turiu, eina jie peklon su savo nuotaiku kaitom
Filomena_ parašė:
Gimdymo namuose tapkes palikt reik, tada greit sugrysi ( prietaras toks)
Bandele parašė:
As tai iskart zinojau, kad noriu 3, o dwl 4to pagalvosim. Kai gimdziau trecia sakiau viskas, daugiau jokiu vaiku, ale praejo 2m ir noras vis labiau kirbejo is vidau…
As po 4 iskart kai dar GN akusere uzklause ar dar grysim, sakiau NEEE, po poros metu atejo vel noras, o po 5 iskart po gimdymo sakiau O TAIP, REZERVUOKIT VIETA
Mamyciuke6 parašė:
Blemba su tais vandeniais sudetinga, du turiu, eina jie peklon su savo nuotaiku kaitom![]()
As du skorpionus turiu, tai irgi nelengva
Man 4 jau maximum, vyras vos pasirase
Mamyciuke6 parašė:
Blemba su tais vandeniais sudetinga, du turiu, eina jie peklon su savo nuotaiku kaitom![]()
Aha, sudetingi tie vandeniai😄 as tai kiek planavau ant kokio zenklo, kad gimtu, tai nieko man nesigavo, nes visi vaikai ne is pirmo menesio gavosi ir dar anksciau gimsta, ankstukai pas mane net 3, tai nieko nepriplanuosi cia😄
Bandele parašė:
As du skorpionus turiu, tai irgi nelegva![]()
Kad as tai turiu svarstykles ir šauliuke, tai irgi nelengva
O maziais dar neaisku, ziuresim, siaip dvynukai Dvyniu zenkle gimę😄
Bandele parašė:
As du skorpionus turiu, tai irgi nelengva![]()
Na, musu 4 buvo tiksliai pagal plana, o maziai tai taip: as vyrui uzmetu minti, kad gal? Jis kol masto, aukstesnes jegos nulemia jo "pasirasyma"
nereik taip ilgai mastyt vadinas
Mamyciuke6 parašė:
Na, musu 4 buvo tiksliai pagal plana, o maziai tai taip: as vyrui uzmetu minti, kad gal? Jis kol masto, aukstesnes jegos nulemia jo "pasirasyma"nereik tai…
As tai matai spirale turejau isidejus, tai aukstesnes jegos niekaip nenulemtu be vyro sutikimo
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai