Anon parašė:
Kai pirkom sake,kad misrunas.Maisytas su meino meskenu.Kiek tame tiesos neaisku![]()
Gali buti, kad sumeskenu ar kokiu sibiro veisles, kad toks pukuotas
Anon parašė:
Kai pirkom sake,kad misrunas.Maisytas su meino meskenu.Kiek tame tiesos neaisku![]()
Gali buti, kad sumeskenu ar kokiu sibiro veisles, kad toks pukuotas
labas, gal dar kas stebi temą? Noriu paklausti, ką darot su myžniukais? Maniškis, jei dėžę pamirštam išvalyti truputį ilgiau, iškarto daro kur papuola, jau nežinau, kiek kartų apsirengėm šlapias kelnes ar radau apsysiotus batus.
Tikiu, kad kvapams jautrus maniškis, ir visai nepykstu ant jo, mes patys kalti, bet norisi, kad bent ant rūbų nedarytų...
sumirė parašė:
labas, gal dar kas stebi temą? Noriu paklausti, ką darot su myžniukais? Maniškis, jei dėžę pamirštam išvalyti truputį ilgiau, iškarto daro kur papuola, jau nežinau,…
Tiesiog reikia laiku valyti dezute, pati sau atsaket
kates svarus gyvunai ir pridergtoj vietoj nesisukines. Jei turi kitas neleistinas vietas kur nuolat daro reikalus, galima naudot gyvunu kvapus neutralizuojancias priemones, kiti purskia actu ar citrusiniu sultim, ziurint kas kuria kate veikia
sumirė parašė:
labas, gal dar kas stebi temą? Noriu paklausti, ką darot su myžniukais? Maniškis, jei dėžę pamirštam išvalyti truputį ilgiau, iškarto daro kur papuola, jau nežinau,…
Sveika, o kokį kraiką naudojat? Gal tereikia pakeisti. Mes naudojame tokį kur silikatas (jei teisingai pamenu). Tada kvapų nesijaučia, nebent reikalas rimtas
naudoju dabar betonitinį kraiką, tai lyg patenkintas, bet kas baisiausia, kad tas kraiko netvarkymas yra gal diena, nu max dvi, tikrai neužsibūna ilgai. Man rodos, kad kartais jis teisiog pyksta ant mūsų dėl ko nors, dėl to taip daro. :/ Bet dabar įdomu, ar ant rūbų purkšti tas priemones galima? Ar nebus kokių dėmių ir pan.? :/
sumirė parašė:
naudoju dabar betonitinį kraiką, tai lyg patenkintas, bet kas baisiausia, kad tas kraiko netvarkymas yra gal diena, nu max dvi, tikrai neužsibūna ilgai. Man rodos, …
Tai tuo ir skiriasi mano minimas kraikas- nesušoka į gabalus, nesijaučia kvapo, tereikia surinkti išmatas. Katė iš pradžių nesupratusi net nebekasdavo šlapimo, nes kvapo nesijaučia, susigeria į akmenukus.
Nakties parašė:
Tai tuo ir skiriasi mano minimas kraikas- nesušoka į gabalus, nesijaučia kvapo, tereikia surinkti išmatas. Katė iš pradžių nesupratusi net nebekasdavo šlapimo, nes …
Pritarsiu. Naudojam silikonini kraika, katinas per 10 metu tik syki padare ne vietoj, bet tai buvo susije su tuo, kad kraiko dezute i vonia pernesem, supyko. Oa silikoninio net nevalant dezutes kokias 3 dienas, katinaz laisvai i ja daro (siaip valom dazniau, bet tarkim isvaziavus ir katina palikus viena be problemu atlieka reikalus ir i purvina dezute).
sumirė parašė:
Sveika,as naudoju naturalu kraika,man tie betoniniai ir silikoniniai nepatinka ir del chemijos ir del to kad pedos baltos ant grindu lieka po betoninio,su naturaliu irgi kvapo kazkaip nesijaucia,yra tokie milteliai spec i kraika,jie su kvapu,paberi ant dugno o ant virsaus kraiko,jis gerai sukabina o ir kvapas levandu
esu kelisnl kart bandzius,visai nieko
ir aisku dazniau valyti,as jei namie tai beveik po kiekvieno karto iskart isvalau,bet ji pas mane malacius,para ir daugiau viena pabuvus visa laika tik i dezute daro,jei as bunu namie ir neiskuopiu tai biski pavaidina ir parekia pre dezutes
kitas variantas galit jeigu jusu nera ilgai namie pabandyt palikti antra kokia dezute
Turejau senai persu veisles kate, tai darydavo visur tik ne i deze. Virtuvej , miegamuosiuose ant lovu ir visur kitur. Kraiga isbandem visoki, pildavom acta, soda viska. Niekas nepadejo.
Dabar turiu misrune, dedu silikono kraiga ir nei kart nera padarius kitur. Net jeigu buna isvaziuoji ir nesutvarkyta deze jinai vistiek i dezute lipa. Labai tvarkinga katyte.
Betoninio to nenaudoju nes man labai kvapas nepatinka, ir tikrai dazniau valyti reikia negu dezute su silikoniniu.
Gali but , kad jeigu ant rubu ar i batus daro del kazko pyksta ir kerstauja. Kates turi tokius bruozus.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai