Sandraaa parašė:
O kiek dpo jums dabar gal skaiciavote?
Jei sis ciklas nepavyko tikrai, tai jau kitam keliaukit i 2027 m. Planuojancias, s…
15 DPO. Keliausiu ir as i 2027
Sandraaa parašė:
O kiek dpo jums dabar gal skaiciavote?
Jei sis ciklas nepavyko tikrai, tai jau kitam keliaukit i 2027 m. Planuojancias, s…
15 DPO. Keliausiu ir as i 2027
Lakas_plaukams parašė:
Aš šiuo esu skatiname cikle (9 CD), kuo skatina jums?
Aš irgi skatinimo keliu einu. Šį ciklą 10d nuo pirmos CD Clostylbergyt geriau. Po tabletę per dieną. 13cd matavom folikulus. Pradėjau prg gerti nuo 17cd pagal gydytojos rekomendaciją. Kitą ketvirtadienį turiu atlikti kraujo tyrimą. Tai tokiame laukime kolkas 🫣
Lakas_plaukams parašė:
Aš šiuo esu skatiname cikle (9 CD), kuo skatina jums?
O Jūsų planas koks? Kuom jūs skatinate?
Koletee parašė:
Aš irgi skatinimo keliu einu. Šį ciklą 10d nuo pirmos CD Clostylbergyt geriau. Po tabletę per dieną. 13cd matavom folikulus. Pradėjau prg gerti nuo 17cd pagal gydyt…
Mano pirmas ciklas skatinamas, ruošiuosi IUI, vartoju Letrozole, antradienį eisiu žiūrėt kokie ten reikaliukai. 🤞🤞 Gerai paaugo jums, veikia skirti vaistai?
Lakas_plaukams parašė:
Mano pirmas ciklas skatinamas, ruošiuosi IUI, vartoju Letrozole, antradienį eisiu žiūrėt kokie ten reikaliukai. 🤞🤞 Gerai paaugo jums, veikia skirti vaistai?…
Vienas folikulas užaugo 23mm, kitas toje pačioje kiaušidėje buvo 18mm, gleivinė 7.4mm. Tai ovitreles nebeskyrė ši ciklą. Praėjusį leidausi Ovitrele. Bet tada ciklo neskatinome, buvo irgi du folikulai tik vienas 19mm, kitas 17mm.
Koletee parašė:
Vienas folikulas užaugo 23mm, kitas toje pačioje kiaušidėje buvo 18mm, gleivinė 7.4mm. Tai ovitreles nebeskyrė ši ciklą. Praėjusį leidausi Ovitrele. Bet tada ciklo…
Na geri rezultatai, linkiu pamatyti teigiamą kraujo rez. atsakymą! 🤞🌸
Labas rytas, pas mane irgi dvi dienos iki mm buvo baltas testas, kažkaip daugiau ir nebesitestavau, man sunkiau NT darytis ir matyti juos baltus, nei jų nesidaryti. Tai nutraukiau pgr, vakar jau nebegėriau, įdomu kada pasirodo mm? Pirmas ciklas, kaip gėriau pgr. Eh, gaila, seniai tiek vilčių turėjau, kaip šį ciklą. Vakar jau maudeno nugarą ir pilvą 🙈
BusKaipBus11 parašė:
Labas rytas, 12dpo ir testas baltas, dar dvi dienos iki mm, bet jau kaip ir viskas aisku 😏
Seselis man matosi, bet cia toks grynai pilkas, man irgi tokiu pasitaiko 🤔
Sky24 parašė:
Labas rytas, pas mane irgi dvi dienos iki mm buvo baltas testas, kažkaip daugiau ir nebesitestavau, man sunkiau NT darytis ir matyti juos baltus, nei jų nesidaryti.…
Iprastai mm pasirodo per kelias dienas nuo nutraukimo. As pvz nutraukiu 11-12 dpo, mano liuteinine visada (tiek su prg, tiek be jo) 13 dienu trunka, tai ant 14 dienos jau buna 1 cd
prg jau ketvirta cikla geriu, tai mm ateina laiku kaip visada, nebuvo kad nuvelintu
Sandraaa parašė:
Seselis man matosi, bet cia toks grynai pilkas, man irgi tokiu pasitaiko 🤔
Na, žiūrėsim, nutraukiau 25 cd, o 27cd (šiandien) jau turi prasidėti mm. Įdomu, kaip bus 🤭
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai