2014.07.01 23:28 (prieš 11 m.)
PRASAU NEPATINGETI, PERSKAITYTI, REIKIA BET KOKIU PATARIMU
Sveikos. mano draugas gyvena uk 8 metus, moka mokescius. Gyvenam tryse. As bedarbe, sunus beveik 1 metu ir draugas dirbantis. Pries 10 dienu gavom laiska su registracijos numeriu kad jau galetum kreiptis del socialinio busto.
Per svaite gali prasyti 2 namu kazkokiu is saraso. uzpildziau paraiskas pirmaji karta, siandien kaip tik baigesi tu namu skelbimu galiojimas ir spres kam juos atiduot.
Mes aisku ju negausim, nes jie mato kad mes gyvenam 3 aukstu name ir 4 net kambariu. Gyvenam tokaim name nebereikalo. Situacija tokia. Kad giminaiciai gyveno ir paeme ir mus cia paliko, dar as nescia buvau. Nuoma 500svaru +400 svaru komunalines. isivaizduokit kaip vienam dirbanciam mano draugui sumoketi kas menesi po 900 svaru. Dvieju kambariu treciame aukste visai net nenaudojam.
Issikraustyti niekur negalim nes nuoma 2 kambariu irgi 400 svaru ir dar + 400 svaru depozitas. is kur mums mokantiems nuomos 900 svaru dar ir 800 svaru gauti nuomai. Pas mus daznai buna kad kelias dienas nevalge bunam. Svarbiausia vaikas visko turi. Ka musm daryti kad ta socialini duotu kuo greiciau??? rytoj planuojam skambinti kad rizikuojame likti isvis be busto, nes turim daug skolu uz vandeni, elektra ir kitas paslaugas. Neturesim uz ka sumoketi 500 svaru kito menesio nuomai, tai bus uz 3 svaiciu. PATARKIT KA PASKAMBINUS SAKYTI IR KUR KREIPTIS KAD DUOTU TA SOCIALINI GREICIAU