Lūšiukė parašė:
Į local centrą nueik ir pasiskusk, turėtų nukreipti![]()
Galite tiksliau cia kur butu?kaip ta institucija vadinasi ;)
Lūšiukė parašė:
Į local centrą nueik ir pasiskusk, turėtų nukreipti![]()
kristelaura parašė:
Pas mus bent mieste yra kiekvienam rajone local centrai, ten konsulo padaliniai yra, gali kreiptis dėl Benediktu, susimokėti mokesčius ir ten gali kreiptis dėl konsulinio namo priežiūros ir bėdų
missK parašė:
Sveiko, o kaip vadinasi svetaine, rasosi living room ar sitting room? Nezinau,kaip parasyti, kokiam kambary gyvenam![]()
Nera skirtumo,supras vienodai
sittingas ale seima susirenka tv,visoki kompai,praleidzia laisvalaiki,o livingas,ale priimti sveciams,puodeliui arbatos:-D
kristelaura parašė:
zodziu mum pasake agentura nesipykit toliau ir nusivalykit patys dazus,,kur butu galima dar kreiptis del turto niokojimo,,,tai belekokia dabar ziezula ateis man pri…
Į policiją
o kauncile nebuvot,?
kristelaura parašė:
zodziu mum pasake agentura nesipykit toliau ir nusivalykit patys dazus,,kur butu galima dar kreiptis del turto niokojimo,,,tai belekokia dabar ziezula ateis man pri…
Ziauru,i konsula tesiai
Lūšiukė parašė:
Į policijąo kauncile nebuvot,?
buvom pasake mes nieko negalime padaryti nes priklauso agenturai su ja ir tarkites o tas asilas pasake kad nesutinkam isvalyti kiemo
nu ziauru esu pikta kai nezinau kas,,sakaiu eisiu i citin advaizen ir klausiu ka daryti nepaliksiu as taip idedu kelias foto jums

5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai