l-i-n-a parašė:
kur mamos visos isilakste ?![]()
matyt ruosiasi sventems
l-i-n-a parašė:
kur mamos visos isilakste ?![]()
matyt ruosiasi sventems
Zivile parašė:
visai apmires forumiukas![]()
ar kretingoj sulauket sniego? mes cia Silutej jau turim biski![]()
AHA niekas neberaso nieko :)yra sniego bet labai mazai.kaip jum sekasi silutei ?ar patinka miestelis ?
l-i-n-a parašė:
AHA niekas neberaso nieko :)yra sniego bet labai mazai.kaip jum sekasi silutei ?ar patinka miestelis ?
visai smagu cia, nesiskundziu
tik minusas kad maza butuka dave, kai visada name gyvenom, tai dabar truputy ankstoka man butuke, bet jau kova ar balandi turetume gryzt i Krt
Zivile parašė:
visai smagu cia, nesiskundziutik minusas kad maza butuka dave, kai visada name gyvenom, tai dabar truputy ankstoka man butuke, bet jau kova ar balandi turetume gryzt i Krt
![]()
![]()
![]()
maziau tvarkytis reikia
o kartais ne tu pasakojei apie sporto sale cia kretingoje ?kur pre turgaus
l-i-n-a parašė:
maziau tvarkytis reikiao kartais ne tu pasakojei apie sporto sale cia kretingoje ?kur pre turgaus
![]()
kad maziau tai faktas ir pliusas
aha, as pasakojau, eidavau ten seniau
Zivile parašė:
kad maziau tai faktas ir pliusas![]()
aha, as pasakojau, eidavau ten seniau![]()
na ir kaip ten papasakok daugiau ?nes zadu eit ant pavasario pries darbeli sustipret reikia
l-i-n-a parašė:
na ir kaip ten papasakok daugiau ?nes zadu eit ant pavasario pries darbeli sustipret reikia![]()
man ten visai patiko, radau visus trenuruoklius kuriu man reikejo
yra ir treneriai, na kartais buna, gali sudaryt programa, bet as jau savo jegom susidariau
reiketu ir man susistiprint, bet kad tinginys ima virsu
Zivile parašė:
man ten visai patiko, radau visus trenuruoklius kuriu man reikejo![]()
yra ir treneriai, na kartais buna, gali sudaryt programa, bet as jau savo jegom susidariau![]()
reiketu ir man susistiprint, bet kad tinginys ima virsu![]()
as ir pati susidarysiu programa be problemu
as ir ziauriai zinok tingiu bet noriu ne noriu reikes .dabar pripratus pamiegot pakaituka ir taip toliau
bus sunkei kai pradesiu dirbti.nu ziurekjei sugalvosi vatyt tai susimatysim as tai sakau ant pavasario meginsiu varyt :)o jau rugpjucio gale i darba man
l-i-n-a parašė:
as ir pati susidarysiu programa be problemuas ir ziauriai zinok tingiu bet noriu ne noriu reikes .dabar pripratus pamiegot pakaituka ir taip toliau
bus sunkei kai pradesiu dirbti.nu ziurekjei sugalvosi vatyt tai susimatysim as tai sakau ant pavasario meginsiu varyt :)o jau rugpjucio gale i darba man
![]()
ziuresiu kada grysiu i krt, gal iseis kartu pasisportint
man rugsejo viduri i darba, bet visiskai nelaukiu...
tu kokiam mieste dirbi-Silutej?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai