l-i-n-a parašė:
beje mamos zinot ta sandeli klaipedoje kur vokiskos prekes daugiausia buitine chemija skalbikliai pigus ir geri,mes varom ten pirktis.
Ne nezinau kok sandelys?
l-i-n-a parašė:
beje mamos zinot ta sandeli klaipedoje kur vokiskos prekes daugiausia buitine chemija skalbikliai pigus ir geri,mes varom ten pirktis.
Ne nezinau kok sandelys?
l-i-n-a parašė:
as cianiekur nedingau .
Pasikeitus neatpazystamai
l-i-n-a parašė:
nu va kaip sakiau buvau soliariume kur pre iki tai neblogai pakepiau :)o mamos ar varot i turgu lbd pasiknist ???
Kiek kartu, po kiek min. ejei ir kokia kaina vienos min.?
Ar buvai Rietave turgui, ka papirkai, kaip tau pasirode kainos pigiau ten?
l-i-n-a parašė:
nu va kaip sakiau buvau soliariume kur pre iki tai neblogai pakepiau :)o mamos ar varot i turgu lbd pasiknist ???
Pasiknisu jeigu einu i turgu, bet as ten sau nieko gero nerandu
nemoku ieskoti, mano broliene ohoho kokiu geru dalikeliu ten randa o as nieko, vaikams tai randu o sau ir vyrui nieko neuztaikau padoresnio
Extraverte parašė:
Pasikeitus neatpazystamai![]()
cia tofo sopas atrodau tai pat
l-i-n-a parašė:
cia tofo sopas atrodau tai pat![]()
Norejau paskyti, kad nebe pugzys esi o lina
Extraverte parašė:
Kiek kartu, po kiek min. ejei ir kokia kaina vienos min.?
Ar buvai Rietave turgui, ka papirkai, kaip tau pasirode kainos pigiau ten?</blockquotnusipirkau abonimenta 50 min kainavo 45 lt o db jau ziuriu pabrango.db 55 lt nu zinok ten pataria kiek eit jei naujos lempos tai tik 5 min ar dar maziau reikia eit as visaip ejau ,ak tas noras buti rudai ,buvau ir kaip vezys is to didelio noroo rietave buvom pirkom batus sau vyriui,striuke pirkau pukine ,maziui kombinezona,na nepasakyciau kad pigiau yra gal tik kai kurios prekes praejom visa turgu man asmeniskai nepatiko labai jau ten bardakas yra ,geriau klp turguje.
Extraverte parašė:
Ne nezinau kok sandelys?
ten daug jau kas zino ten vokiskos prekes pvz visokie valikliai ,skalbikliai skysti ir milteliai,kuno losjonai kremai duso zeles dezodorantai,veido pieneliai tonikai kaip kada ten prekes skirtingos buna,o akinos tai geros ir kokybe superine skalbimo milteliai 6.6 kg 27 lt duso zele tokia tirsta putoja labai skaniai kvepia 300 ml 3 lt po to plauku kaukes po 5 lig tai o adresas nevezio g 4 cia vaziuojant minijos gatve preis degaline po desnia ten yra vien sandeliai ir metalo supirkimas ,na jei kas nores vaziuot papasakosiu kai nuvaziuot.o darbo laikas tai iki 18 darbo dienom sestadieni iki 15 val sekmadieni nedirba.atsiskaitymas tik grynais.as ne visas prekes paminejau .
www.facebook.com/media/set/?set=a.177619105646770.43418.124239174318097&type=3 va kas turi faceboka gali paziuret cia tas sandelis.
Extraverte parašė:
Pasiknisu jeigu einu i turgu, bet as ten sau nieko gero nerandunemoku ieskoti, mano broliene ohoho kokiu geru dalikeliu ten randa o as nieko, vaikams tai randu o sau ir vyrui nieko neuztaikau padoresnio
![]()
as ir kai kada einu na ne visada randu bet kaip randu tai randu,jau dabar zinau pas ka ieskoti yar tik kelios moterys kur parduoda dar nieko rubus ,praeita savaitgali nusipirkau faina paltuka visai naujas 10 lt
ir taip visokiu megztuku as aisku ten sutrintu neperku kam man tokie bet buna labai fainu tik man va ismeros per dideles buna
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai