emma parašė:
paskutinej nuotraukelej, tai panasiau i brokuotaviename teste matosi vaiduokliukas, maniskiai irgi nebuvo ryskus bet neryski juostele isryskejo gana greitai.…
Oho, cia palyginus nt, tai jusu net labai ryskus buvo!
emma parašė:
paskutinej nuotraukelej, tai panasiau i brokuotaviename teste matosi vaiduokliukas, maniskiai irgi nebuvo ryskus bet neryski juostele isryskejo gana greitai.…
Oho, cia palyginus nt, tai jusu net labai ryskus buvo!
Plaje parašė:
Oho, cia palyginus nt, tai jusu net labai ryskus buvo!![]()
![]()
viduriniai vos iziurimi
bet ganetinai greitai isryskejo...
Plaje parašė:
Na as bent jau tai tikrai matau vaiduokliukus![]()
ir manau jog jeigu pas jus nieko nebutu, tai ta antra juostele neisrysketu net ir po savaites laiko
bet …
Na man ir nera niekada ryskeja veliau, ti sakau, gal pavyko , na penktadien pasidarysiu hcg bus aisku , tikekimes yra stebuklelis
SimonaDu parašė:
sveikutes, na va vis bandau, bandau gal pagaliau pavyko, penktadieni keliausiu pasidaryti hcg, na mmm sirgau gruodzio 14 pirmoji dienele, taciau sy karta jos buvo …
paskutinese foto tai brokuotas testas akivaizdziai..pirmoje nematau teigiamio...
Kada Jūs pradedate matyti tuos "vaiduokliukus"? T.y. kada darėt testą? Mano paskutinių pirma buvo 11.30 d. Ciklas 23-28 d. Dar nesergu.. Pasidariau - tik viena juostelė. Protingi kalendoriai sako, kad 5 savaitė.. Na, o gal tik stresas.. gal dar susirgsiu. Nors jau pripratau prie tos minties, kad laukiuosi ;)
SimonaDu parašė:
Na man ir nera niekada ryskeja veliau, ti sakau, gal pavyko , na penktadien pasidarysiu hcg bus aisku , tikekimes yra stebuklelis![]()
Jeigu turit dar nt tai pagadinkit uz poros dieneliu, nes jeigu tikrai kazkas yra, tai kaip ir turetu rysketi antra juostele
kuo nuosirdziausiai jums linkiu, kad taip ir butu!
Vilema parašė:
Kada Jūs pradedate matyti tuos "vaiduokliukus"? T.y. kada darėt testą? Mano paskutinių pirma buvo 11.30 d. Ciklas 23-28 d. Dar nesergu.. Pasidariau - tik viena juos…
paskutines mm buvo 11.01d, vaiduokli parode 11.25d
as tik vienam is tu testuku kazka lyg matau...vienas isvis nesamone kazkokia, issiliejes visai
man daznai tie testukai kur strip (su melynu galu) ryte padarius, vakare jau kazkoki antra pagali rodydavo.. bet deja tada nesilaukiau. o sikart kai pastojau, man testas per kokias 10min parodydavo ta vaiduokli, ir poto jau bestovedamas ryskejo. kol galiausiai po kokios savaites pasidariau ir buvo iskart ryskus II.
versace. parašė:
as tik vienam is tu testuku kazka lyg matau...vienas isvis nesamone kazkokia, issiliejes visaiman daznai tie testukai kur strip (su melynu galu) ryte padarius, …
Na foto nekokybiskos , seip juosteliu nepirkdavau dbr kazkaip per klaida, tai isbandziau, melynu galu realiai matosi antras pagaliiukaz, bet laabai neryskus, kiti testukai vienas realiai tikrai ryskus kitaz ne tiek, siandienadariausi vos matoma juostele matytis pradejo, po 5 min , veliau vis ryskejo, na nededu daugiausiai vilciu vis del to sirgau menesinemis, taip paabandziau, nes krutine paugo, pilvo apacia paketejo ir keistasbpilvo tempimas vakarais, na palukesiu keleta dieneliu pakartosiu nt, na per daugiausiai nesitikiu, kad netektu nusivilti, nes labai laukiamas stebuklelis:)sakau pasipirso maniskis per kucias, gal I seima atnesa ne tik santuoka, bet ir vaikiuka;)
SimonaDu parašė:
Na foto nekokybiskos , seip juosteliu nepirkdavau dbr kazkaip per klaida, tai isbandziau, melynu galu realiai matosi antras pagaliiukaz, bet laabai neryskus, kiti …
O tas vienas testas, tai jo tikriausiai brokuotas..
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai