nnerra parašė:
Sveikos mamytes, noriu pasidalinti patirtimi ir ziniomis... Magniu tikrai nereikia piknaudziauti, tai ne vitaminas o vaistas. Kai laukiausi pirmo vaikelio, geriau j…
Lašelinės neuždraustos, man jau porą kartų lašino magnio
nnerra parašė:
Sveikos mamytes, noriu pasidalinti patirtimi ir ziniomis... Magniu tikrai nereikia piknaudziauti, tai ne vitaminas o vaistas. Kai laukiausi pirmo vaikelio, geriau j…
Lašelinės neuždraustos, man jau porą kartų lašino magnio
Del laseliniu tai cia visiska nesamone. Su pirmaja lasino 4men kas dvi savaites. Gavau as jo tiek o tiek. O kaklelis atsidare bejokiu saremiu 5cm. net nieko nejauciau. O visus kitus 5 cm atsidare per 1val.20min. Taigi visiskai nesutinku ir mano daktare nesutiktu, su tokiu komentaru. Magnio nauda galit ir internete pasiskaityti.
simonne parašė:
sveika, arsana. kazkaip prapuolus pastaruoju metu. dziugu, kad pas tave viskas gerai ir su savim ir su lialium. ir kad bernas bus- valio valio. galesim pasivezinti …
Laba...siaubukas kokie skubus ir nepasibaigiantys darbai darbe...jau nebegaliu kaip laukiu atostogu ir dekreto, jau nuo 15 balandzio galesiu tempa priletinti ir daugiau laiko skirti sau ir savo mazajam vyrukui
Kaip tu pati???
arsana parašė:
Laba...siaubukas kokie skubus ir nepasibaigiantys darbai darbe...jau nebegaliu kaip laukiu atostogu ir dekreto, jau nuo 15 balandzio galesiu tempa priletinti ir dau…
irgi laukime. jau noriu kuo ramiau pasibuti, kuo daugiau laiko pilvui skirti
kada tau dekretas prasideda?
Ineciukass parašė:
mamytes , gal zinote kokiu graziu berniukisku varduku . LABAI FAINAI BUTU KAD PASIULITUMETE KOKI RETESNI VARDUKA![]()
Pastaruoju metu mane lanko mintys apie garikiškus vardus, pavyzdžiui, Otelas, gaila, kad vyru nepatiko mintis. Gal Milvydas? Emanuelis?
muzikike parašė:
Aš nesuprantu kas šiandien man darositoks jausmas kad telefona būčiau prarijus o jis man viduj vibruotų... toks keistas jausmas pačioj apačioj pilvo.. ir nesup…
Sveika, man taip pat pries kokia savaitele prasidejo toks vibravimas kartais....ir siryt buvo...tai eisiu kita sav 3dieni pas gydytoja pasiklausiu, nes atostogauja ji dabar tai..
bet kiek klausinejau tai buna nestukems taip....tik nelabai paaiskino kas kodel ...
Sveikos, man rekomendavo Pregnacare su omega pagerti, o menesi anksciau Elevit. tipo ziema nera vitaminu kur gauti, bet omega tik iki pavasario, kol sušils sako reik, nes vis kita gauname is gamtos. zodziu, cia daktarai asmenines nuomones turi. KMUK rekomendavo gamtos namu visus vitaminus. Jie brangesni, bet neprasti. o del magnio nereik piknaudziauti, nes kai tikrai jo reikes, organizmas bus priprates ir nebeveiks. taip genetike aiskino.
Freeja parašė:
Sveika, man taip pat pries kokia savaitele prasidejo toks vibravimas kartais....ir siryt buvo...tai eisiu kita sav 3dieni pas gydytoja pasiklausiu, nes atostogauja …
O man tik Balandžio 10 dieną pas daktarę, tai labai lauksiu žinių, ką pasakys jusiškė, paskui pasidalinsiu ir savo daktarės pamąstymais
Šiandien jau lyg ir nieko, jokio vibravimo nejaučiu, bet vakar antroj dienos pusėj buvo ir dažnokai..tikėkimės, kad taip turi būti ;)
Freeja parašė:
Sveika, man taip pat pries kokia savaitele prasidejo toks vibravimas kartais....ir siryt buvo...tai eisiu kita sav 3dieni pas gydytoja pasiklausiu, nes atostogauja …
pasidomėjau pažįstamų medikų nuomone (nors man taip nebuvo) toks vibravimas būna kai virkštelė judinama (pvz. vaikas ja užsiima) bet nei vienam blogo nebuvo (tikrai nėra vaikui traukuliai ar dar kokios negėrybės), tad tiesiogiai ramiai džiaukitės kūdikėliu ir tiek
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai