as.juste parašė:
Sveikos, mamytes, jungiuosi ir as prie Jusu, va mums zada 31 diena leliuka, tai galvoju ar dar spesiu su jum pasidziaugt, ar teks i rugpjucio menesi persikelt.![]()
sveikute
as.juste parašė:
Sveikos, mamytes, jungiuosi ir as prie Jusu, va mums zada 31 diena leliuka, tai galvoju ar dar spesiu su jum pasidziaugt, ar teks i rugpjucio menesi persikelt.![]()
sveikute
Sveikos, as eisiu i rengini. Gavau registracijos patvirtinima el pastu. Laiske taipogi prasome nesivesti vyru, nesilaukianciu draugiu ir kitu pazistamu ,nes del vietos stokos jie noretu kuo daugiau sutalpinti nestukiu
ZInoma, neisvarys nei vyro nei drauges turbut, bet greiciausiai kita nestuke nebegaus vietos del to.
as.juste parašė:
sveikut, o as del visa pikto norejau i rugpjucio tema uzsukti..negali gi zinoti..;D
reikejo siusti el pastu nurodytu ant to plakato - pakvietimo. Berods reikejo nurodyti varda pavarde, kelinta karta laukiates ir kelinta savaite bus 22 diena.
atsakyma gavau per kelias dienas. kiek supratau is kitu mamu, kad pirmiausiai eis pagal sarasa ir paskui neregistavusios, kiek tilps. as pirma karta eisiu, tai nelabai isivaizduoju kaip is tikruju ten bus
pingvinas2 parašė:
o as is viso nezinau kada tikslei buvo mano menesio ciklas![]()
na man kiek lengviau buvo, nes pas mane mm kaip sveicariskas laikrodis
diena i diena. tai del to zinau
o tai reikejo ginekologei vis tiek nurodyti kazkokia paskutiniu menesiniu pirma diena, kai pilde visus dokumentus.
giedrekas parašė:
Antrus metus tėtis gali imti tėvystės mokamas atostogas ir kartu dirbti; o motina darbovietėje imti motinystės atostogas (t.y., kai jai tik išsaugoma darbo vieta, t…
AČIŪ DIDELIS UŽ IŠSAMŲ PAAIŠKINIMĄ ;) Manau daugumai mūsų mamyčių čia aktualu
simonne parašė:
na man kiek lengviau buvo, nes pas mane mm kaip sveicariskas laikrodisdiena i diena. tai del to zinau
![]()
tai jo..kai dokumentus pildem taip ir sakem kazkur nuo - iki.;D tai man pagal svori, ugi rytoj jau prasides 30savaite.. nors tevu darzelyje kaskodel 41 savaite o ne 40...
todel ir raso visada savaite i prieki..
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai