naktibalda parašė:
Man cia tarmiskai labiau sitas vardas skamba....kaip pvz.Ontanis, Untuons, Uoniki. Zemaitiskai Anelė ir skambetu Anieli.
is esmes gal ir taip
naktibalda parašė:
Man cia tarmiskai labiau sitas vardas skamba....kaip pvz.Ontanis, Untuons, Uoniki. Zemaitiskai Anelė ir skambetu Anieli.
is esmes gal ir taip
Dominiq parašė:
Sveikos mamos kaip jums vardas Herkus? Nu taaaip jis mum su vyru patinka kad negalim ,bet db pastebejau kad itin daznas vardas yra![]()
Vardas tai grazus,bet si tema skirta mergaitiskems vardams
O man didziausias galvosukis koki varda duoti...net jauciuos kalta,nes sunui sugalvojom varda net lyties nezinodami,tiesiog jauciau kad sunus...dabar visa laika jauciau kad dujra,pat irti o,na bet nei vienas vardas nelimpa...gal galit ka pasiulyti is A raides?Na gal ir is kokios kitokios,bet tik ne is top`o
Palaiminti parašė:
O man didziausias galvosukis koki varda duoti...net jauciuos kalta,nes sunui sugalvojom varda net lyties nezinodami,tiesiog jauciau kad sunus...dabar visa laika jau…
Aukse, Akvile, Amelia, Andreja, Auguste, Aiste
Palaiminti parašė:
O man didziausias galvosukis koki varda duoti...net jauciuos kalta,nes sunui sugalvojom varda net lyties nezinodami,tiesiog jauciau kad sunus...dabar visa laika jau…
Arija, Auksė, Amelija
Palaiminti parašė:
Aira
Palaiminti parašė:
Mano atlikę favoritai - Audrina ir Airinė
Dovil.e parašė:
Isiterpsiu ir as,bet man asmeniskai labai patinka Gruode.na as ta varda isimylejau.. nors visi pries.
Idomus toks man visai grazus
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai