Palaiminti parašė:
O man didziausias galvosukis koki varda duoti...net jauciuos kalta,nes sunui sugalvojom varda net lyties nezinodami,tiesiog jauciau kad sunus...dabar visa laika jau…
Adriana,Arielė,Amilė,Alisa.
Palaiminti parašė:
O man didziausias galvosukis koki varda duoti...net jauciuos kalta,nes sunui sugalvojom varda net lyties nezinodami,tiesiog jauciau kad sunus...dabar visa laika jau…
Adriana,Arielė,Amilė,Alisa.
oNatiB parašė:
Idomus toks man visai grazus![]()
As kai pasakau kam,tai ojej koks negrazus ,kaip gruodis ale juoksis vaikai..
Palaiminti parašė:
Dar Aniele
Dovil.e parašė:
o
Iš Liepų nesijuokia, nors irgi kaip mėnesis
aš irgi juokais svarsčiau apie Gruodę, nes mano mergaitė gruodį gimė
osomish parašė:
Iš Liepų nesijuokia, nors irgi kaip mėnesisaš irgi juokais svarsčiau apie Gruodę, nes mano mergaitė gruodį gimė
![]()
![]()
Mes kazkada su vyru vaziavom i pajuri, ir pamatem upe Gruode. Iskart sakau bus mergaites vardas
juokas juokais, bet anas man prilipo
Dovil.e parašė:
Mes kazkada su vyru vaziavom i pajuri, ir pamatem upe Gruode. Iskart sakau bus mergaites vardasjuokas juokais, bet anas man prilipo
![]()
O man tikrai labai grazus vardas Gruode
Dovil.e parašė:
Jei pas mus bus mergaite bus Gruode:![]()
Dar labai daug laiko iki vaikucio gimimo,tad dar gali persigalvot
kai laukiausi vyresnelio,tai jis net keliais vardais pabuvo pavadintas,o irgi sakiau,kad tikrai jau bus tokiu vardu
bet sis vardas tikrai grazus. Man dar Guoste patinka,kazkada patiko Vetre ir toks is retesniu. Mano vyrui jau 7 metai patinka vardas Une. Kai laukiausi purmojo sunaus jis ji siule jei mergaite,dabar vel
gerai,kad antrajam buvo pamirses si varda. Bet sakiau,kad dukros taip tikrai nepavadinciau
Kukuruzine parašė:
Dar labai daug laiko iki vaikucio gimimo,tad dar gali persigalvotkai laukiausi vyresnelio,tai jis net keliais vardais pabuvo pavadintas,o irgi sakiau,kad tikra…
Tikrai pritariu,kartais vaikeliui ir gimus tas vardas net nelimpa
kadangi net neisivaizduojam kas gims..nesukam dar oer daug galvos , bet favoritai Gruode ir Jonas
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai