ingridaaa19 parašė:
gal kuri netycia zn ar klp yra kokie kursai, uzsiemimai susije su mezgimunes vln ir kns ju yra, tik va klp uzmirstas kampelis
![]()
pabandyk youtubej paziuret gal nereik ne kursu
ingridaaa19 parašė:
gal kuri netycia zn ar klp yra kokie kursai, uzsiemimai susije su mezgimunes vln ir kns ju yra, tik va klp uzmirstas kampelis
![]()
pabandyk youtubej paziuret gal nereik ne kursu
emiliukas parašė:
As turiu rinkinuka gelytem daryt www.aliexpress.com/item/1-set-Flower-knitting-loom-Yarn-Craft-Maker-Flowers-DIY-Tools-High-Quality-Free-shipping/727547453.h…
As irgi sita neseniai isigijau, man labai patiko gelytes daryti, dar tik kelis variantus isbandziau

georgita_p parašė:
As irgi sita neseniai isigijau, man labai patiko gelytes daryti, dar tik kelis variantus isbandziau![]()
o gal ji galima dar kazkam ir be gelyciu darymo panaudot?
emiliukas parašė:
o gal ji galima dar kazkam ir be gelyciu darymo panaudot?
Na pagal turima instrukcija ir kvadratukus, trikampius, apskritimus galima daryti, juk ivairiu tu ziedeliu yra. Siaip as veliau darysiu is moheros salikeli, prisidarysiu gelyciu ir jungsiu. Neseniai isigijau, tai kolkas neturejau laiko labai isstudijuoti ka ir kaip galima daryti. Bet principas cia ir yra gelyciu darymas, o veliau ju jungimas i ka nori, salikus, megztinius ir pan
redina parašė:
pabandyk youtubej paziuret gal nereik ne kursu![]()
na mes norim pabegt is namu :), taip kaip vyrai i krepsini....
ingridaaa19 parašė:
na mes norim pabegt is namu :), taip kaip vyrai i krepsini....![]()
irgi ideja, mano kitos drauges pacios pasidaro tokius burelius pas ka nors
va pasiklausinek gal kas is forumuko noretu toki bureli pasidaryt ir smagu i naudinga
ingridaaa19 parašė:
na mes norim pabegt is namu :), taip kaip vyrai i krepsini....![]()
Kaune, silainiuose zinau kad ketvirtadieniais renkasi su rankdarbiais ar be ju merginos ir moterys
tai va gundausi ir as istrukti i ta bureli
georgita_p parašė:
Na pagal turima instrukcija ir kvadratukus, trikampius, apskritimus galima daryti, juk ivairiu tu ziedeliu yra. Siaip as veliau darysiu is moheros salikeli, prisida…
tai taip, galima ten tik ivairiu formu gelyciu pasidaryt
is ju daryt salikeli gera mintis, gal turint laiko reiktu ir man ka nors pasimegint
emiliukas parašė:
tai taip, galima ten tik ivairiu formu gelyciu pasidarytis ju daryt salikeli gera mintis, gal turint laiko reiktu ir man ka nors pasimegint
![]()
Na cia kazkas panasaus butu kaip airiski neriniai, tik kai nerimas vyksta vaseliu tai ivairesniu formu isneriama tiems airiskiems neriniams, o cia kai reikia kazka padaryti tik vienos formos tai pilnai uztenka ir sito kaip pagalbininko
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai