Tik_su_viltim parašė:
Pritariu...
Būtent! Nėra vienos taisyklės.
Jei vienos priima tai ir gali nesidaryti tyrimu, kitos negali ir jos privalo žinoti.
Tik_su_viltim parašė:
Pritariu...
Būtent! Nėra vienos taisyklės.
Jei vienos priima tai ir gali nesidaryti tyrimu, kitos negali ir jos privalo žinoti.
Nyana parašė:
Aš nesuprantu, kam tas vėliavėles mėto kažkas? Kur mano komentaras įžeidžiantis, kurioj vietoj? 🤔 moterys, moterys..
Gal netyčia kas... Paskui nebeleidžia nuimt. O viršuj Lėlytės komentaras, gal jai buvo skirta
Tik_su_viltim parašė:
Gal netyčia kas... Paskui nebeleidžia nuimt. O viršuj Lėlytės komentaras, gal jai buvo skirta
Neįmanoma netyčia uždėti vėliavėlę su konkrečiu nurodymu už ką uždėta
Dažniausiai jei netyčia pasispaudžia, tai ji sėkmingai atsispaudžia
Tiesiog, ne visos moka diskutuoti ir priimti kitų nuomonę, tai tokiu būdu gal kokį savo pyktį išreiškia
.Lėlytė. parašė:
Ne nuleist rankas,o pirma įsitikint nėštumo buvimo faktu 🤦♀️
Ta prasme įsitikint?
Turbūt pražiūrėjai iš to nepasitenkinimo, nes įkėlus tyrimų lapą su hcg virš 3tūkst
Tai čia be klausimų, kad nėštumas yra
Kai pastojau su antru, kažkur 4 sav susirgau temperatūra 40buvo virš paros,tada dar nežinojau kad nėščia po 3 d.gulejimo supratau kad vėluoja mmm, pasidarius testą buvo teigiamas,nuejau pas gydytoją matė 25 proc atsisluoksniavima šansų davė mažai,bet israse dufa gerti, nėštumą išsaugojo bet Vaikas gimė su diafragmos išvarža,ir tai kad buvo temperatūra aukšta didžiausia priežastis o dufas tik prikabino nesveika embriona ir leido jam vystytis,manau reikia atsargiai žiūrėti,jei gamta renkasi nereikia užkirsti tam kelio, vaikelis neišgyveno
Saulee parašė:
Kai pastojau su antru, kažkur 4 sav susirgau temperatūra 40buvo virš paros,tada dar nežinojau kad nėščia po 3 d.gulejimo supratau kad vėluoja mmm, pasidarius testą …
Na..nevisoms nėštumo pradžioje tokia žalojanti temp. būna. Daktarė galėjo jus perspėti..
Gaila, kad taip nutiko🙁
Tik_su_viltim parašė:
Kažkada buvau jūsų nuomonės...
Sutinku
turiu du progesteroninius sveikus vaikus kaip daug kas sako
nes viską dariau kad juos išsaugociau, nuo pirmų dienų naudojau prg gal iki 18 sav po to nuo 23 sav ir gal net iki 31 sav dėl trumpejancio kaklelio.
Saulee parašė:
Kai pastojau su antru, kažkur 4 sav susirgau temperatūra 40buvo virš paros,tada dar nežinojau kad nėščia po 3 d.gulejimo supratau kad vėluoja mmm, pasidarius testą …
Patyriau lygiai ta pati, pirmiausia liga su temp ir veluojancios mm, deja duphas nepadėjo, persileidau 5-6 sav. Dėl to galiu pasakyti kad viską lėmė likimas ir gamtos atranka.
Sangaa parašė:
Labai nerimauju... ( prieš puse metu jau turėjau 1 persileidima ), dabar laukiuosi dar karta 3-5 savaitės dar tik nėštumui.. prieš savaite buvau jau pas ginekologe …
Kurioje šalyje randates?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai