nusivylusi parašė:
Paprasti siūlai neatlaikydavo, trugdavo ir infekcija pakliudavo
O jums nesake, ka dar issitirti, kodel infekcijos visad puola?
nusivylusi parašė:
nusivylusi parašė:
Kelinta savaite taip nutiko. Man kai apsiuvo kaklelis buvo sutrumpejes iki 17 mm po operacijos buvo 47mm dar po savaites 44mn rytoj važiuoju vėl didžiajam skanu ir kekleli matuot bijau jaudinuosi dėl matmenu. Pirma kart man infekcija papuolė bet is žarnyno ir negalėjo net patys gyditojas paaiškinti kokiu būdu ji ten papuolė.
SunMoon parašė:
Nieko nesakė. O jums
vaida244 parašė:
Kelinta savaite taip nutiko. Man kai apsiuvo kaklelis buvo sutrumpejes iki 17 mm po operacijos buvo 47mm dar po savaites 44mn rytoj važiuoju vėl didžiajam skanu ir …
Mano visi persileidimai buvo nuo 17 iki 21 savaitės. Tik paskutinį pagimdžiau 24 savaitę kur apsiuvo juostelė, bet mažylis išgyveno tik 5 paras. Kai gimė svėrė 678g ir 30 cm
nusivylusi parašė:
Nieko nesakė. O jums
Nesake. As pati eisiu, pas imunologa. Dar nenusprendziau kur, laukiu skrodimo isvadu
SunMoon parašė:
Ir jums butinai, reikia su Svedu pasikonsultuoti. Juosta per maksty, lb tvrta ji, bet man neatlaike, isplese kaklelita pacia juosta siuna per vidu LP metodu.
Eina sau, tai net tvirčiausiu būdu apsiuvus negali būt ramybės, kad viskas bus ok?
Dėkui
O kada geriausia konsultuotis, prieš nėštumą ar jau pastojus? Išrašą iš ligoninės tai turiu, bet ką jis man dabar pasakytų? Kad reik pastoti ir tada žiūrėsim ką daryt toliau?
Wikne parašė:
Eina sau, tai net tvirčiausiu būdu apsiuvus negali būt ramybės, kad viskas bus ok?
Jums pries nestuma, reikia konsultuotis.
Taip deja, nei vienas apsiuvimas, negarantuoja geros nestumo baigties
SunMoon parašė:
Jums pries nestuma, reikia konsultuotis.
Taip deja, nei vienas apsiuvimas, negarantuoja geros nestumo baigties![]()
Gal jūs galit papasakot išsamiau kaip vyksta pas jį konsultacija? Tiesiog nelabai įsivaizduoju ką galima aptarti prieš laiką, juolab nėštumo metu Kauno klinikose nesilankysiu. Matau yra pas jį dar laisvų vietų, tai užsiregistruočiau. O mokama konsultacija daug kainuoja?
Wikne parašė:
Gal jūs galit papasakot išsamiau kaip vyksta pas jį konsultacija? Tiesiog nelabai įsivaizduoju ką galima aptarti prieš laiką, juolab nėštumo metu Kauno klinikose ne…
Nueinat, kaip ir pas bet koki gydytoja. Papasakojat savo situacija, ir ka jis pasiulytu. Jums bet kokiu atveju, reikalingas kaklelio apsiuvimas, jei norit, kad situacija nepasikartotu. O jis jau nuspres, kada daryti. Lankytis ten nebutina
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai