Adelaide parašė:
Pirmam trimestre turi būti <2,5.
as dar nepastojus. tik planuojam. o kai pastoji ar nukrenta kazkiek tas tth?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįAdelaide parašė:
Pirmam trimestre turi būti <2,5.
jolcka parašė:
Kaip tik gali kilti.
jolcka parašė:
sveikos. esu pasimetusi . daktare kazkada minejo kad norint pastoti ir kad viskas butu gerai turi skydliaukes hormonas thyroid buti apie 2. pas mane 3,09 ir dabar s…
Taip, norincioms pastoti rekomenduojama kad TTH butu iki 2.
jolcka parašė:
Turincioms hipotiroze (per auksta TTH), pastojus TTH paprastai dar pakyla ir reikia pradeti gerti tiroksina, o jeigu jau geria, tai padidinti jo doze.
jolcka parašė:
sveikos. esu pasimetusi . daktare kazkada minejo kad norint pastoti ir kad viskas butu gerai turi skydliaukes hormonas thyroid buti apie 2. pas mane 3,09 ir dabar s…
Pas mane buvo planuojant nėštumą 2,7, išrašė tiroksina, patarčiau apsilankyti pas gera endokrinologą
dzonia parašė:
Pas mane suaktyvejus skydliaukė, tai aš pastojau su tth 0.0008
O siuo metu jums paskirti kokie nors vaistai nuo skydliaukes aktyvumo?
Egma parašė:
O siuo metu jums paskirti kokie nors vaistai nuo skydliaukes aktyvumo?
Ryt sužinosiu tyrimo rezultatus, ir skirs gydymą, geriau metizoli, tth nereagavo į jį, ft4 tik tvarkesi
dzonia parašė:
Ryt sužinosiu tyrimo rezultatus, ir skirs gydymą, geriau metizoli, tth nereagavo į jį, ft4 tik tvarkesi
Mano TTH 0.01 ( buvo ir 0.001) ir siek tiek maziau nei norma FT4,bet vaistu jokiu neskiria. Gal del to kad mazgine struma🤷♀️. Pas jus yra mazgeliu?
Egma parašė:
Mano TTH 0.01 ( buvo ir 0.001) ir siek tiek maziau nei norma FT4,bet vaistu jokiu neskiria. Gal del to kad mazgine struma🤷♀️. Pas jus yra mazgeliu?
Ne pas manęs nėra jokių mazgeliu. Va sužinojau savo tyrimų rezultatus jie baisus, tai vėl paskyrė metizoli mėnesiui ir vėl kartot, antikuniu skaičius labai aukštas, kas ir įtakoja ft4, kuris apie 50 o norma max 22,o tth taip ir nepakites
dzonia parašė:
Ne pas manęs nėra jokių mazgeliu. Va sužinojau savo tyrimų rezultatus jie baisus, tai vėl paskyrė metizoli mėnesiui ir vėl kartot, antikuniu skaičius labai aukštas,…
Jei turite tiroidita, tai atpo niekada nebebus normose
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai