Karolina12345 parašė:
Sugar, o kokia pas jus situacija??![]()
O pas tave kas geresnio?
Karolina12345 parašė:
Sugar, o kokia pas jus situacija??![]()
O pas tave kas geresnio?
sugar9 parašė:
O pas tave kas geresnio?
Antra diena stimuliacijos ✌️😂 Kazin yra dar tokiu kas susigalvojo ivf per Kaledas 😀
Karolina12345 parašė:
Antra diena stimuliacijos ✌️😂 Kazin yra dar tokiu kas susigalvojo ivf per Kaledas 😀
Laba kiek foliu mato?
Mano turejo but stim siuo metu, bet deja nusikele
Karolina12345 parašė:
Geras, kada punkcija maždaug? 😊laikysiu kumščius, kad pasisektų ❤️
Donciuta parašė:
Einasau net negaliu patikėt, kad kitose šalyse negalima tiesiog nueit į labę ir pasidaryt tyrimo..kaip įdomu 🤔 Tylūs sveikinimai ir laukiam gerų skaičiukų! 🤞🤞🤞 Kažk…
Airijoje taip pat negalima, tiesiog buvo instrukcijos kelintą dieną po įkėlimo pasidaryti testą ir tapacia dieną varyti kraujo tyrimui, tai va po pietų sulaukiau skambučio ir tiek, nežinau nei kokie skaičiukai buvo, nei kas. Gal šiaip ir geriau, nes per tuos lakstymus tik dar disesnį stresą sau keli.
Labutis visoms❤️dabar tik radau sia grupe, tai bus ka veikti perskaitant. esu po ivf, lakstau pas ginekologe kas 2 savaites, nes labai pergyvenu, kadangi jau esu turejusi nesivystanti nestuma. Siandiena 10+2 pasidarem ir nipt, nors ketinau darytis antejoje uz 600, klinikoje pasiule gerokai pigesni varianta uz 440, o jis dar ir platesnis. Gal kuri daresi NIPT – NIFTYpro (T13/T18/T21, lytis, X/Y chromosomų skaičiaus pokyčiai, T9/T16/T22 ir 92-u mikrodelecijų/mikroduplikacijų sindromai) butent si? Kada gavote atsakymus? Kitas klausimas del gripo vakcinu. Jau kaip ir reikejo tai atlikti gerokai anksciau, bet pergyvenu apskritai ar to reikia. Nors daug laiko praleidziu ligoninese, kur didele tikimybe susirgt, bet kazkodel taip nesinori skiepytis. Ar jus skiepyjotes? Atsiprasau, jei jau klausimai kartojasi
Teidė parašė:
Labutis visoms❤️dabar tik radau sia grupe, tai bus ka veikti perskaitant. esu po ivf, lakstau pas ginekologe kas 2 savaites, nes labai pergyvenu, kadangi jau esu t…
Sveika. Mes darėmės pernai būtent NIFTY pro GJ klinikoje. Mėginys paimtas gruodžio 13 dieną, atsakymas gautas 18 d.
Teidė parašė:
Labutis visoms❤️dabar tik radau sia grupe, tai bus ka veikti perskaitant. esu po ivf, lakstau pas ginekologe kas 2 savaites, nes labai pergyvenu, kadangi jau esu t…
Sveika, as dariusiai placiausia nipt, mokejau 540. Jau savo "birzelinuku" grupeje pastebejau, kad atsakymu terminas labai skiriasi-vienoms atsakymas atkeliavo per keleta dienu, mano atejo per beveik 2 savaites. Drauge praejusi pirmadieni pridave krauja-siandien jau gavo atsakyma. Manau daug kas priklauso nuo to, kur siunciami tyrimai. Mamos dalijasi, kad vienos laborotorijos atlieka lietuvoje-kitos uzsienyje. Mano tikrai buvo siusti i uzsieni, tai uztruko atsakymo gavimas. Bet nei viena is musu nesulauke blogo nipt atsakymo. Kaip mano ginekologas leido sau pajuokauti-uz brangiai ir anksti suzinojome lyti.
Skiepijomes mes gruodzio pradzioje abu su vyru. Ginekologas rekomendavo, dar forume paplepejome ir vis tik nusprendeme skiepytis. Dukra lanko mokykla, jau buvo iskritusi visa klase su gripu A, tarp ju ir dukra, bet mes su vyru atsilaikeme. Vyro darbas kontaktinis. Nuolatos susirinkimai ir susitikimai, aplink ji sukasi daug zmoniu, pagrinde vyrai, kurie nelinke susirge pirmiau issveikti namuose, as daznai keliauju po poliklinikas ar ligonines, nes turiu nuolatos lankytis pas endokrinologe, dukra turi refliuksa, kuri taip pat daznai tikriname, teti vezioju i klinikas del pasiruosimo operacijai tai galimybiu pasigauti gripa 100+1. Sveikinu su sekminga procedura ❤️
Kas liečia skiepus, tai nėštumo metu nė už ką nesiskiepyčiau. Tikrai ne vienas atvejis, kai prasideda priešlaikinis gimdymas arba išvis netenkama... Gydytojai niekada gyvenime to nepripažins, o su pasekmėmis kaip visad turime gyventi pačios.
Jeigu neramu ir trūksta info apsisprendimui priimti, siūlyčiau FB prisijungti į SKIEPŲ ŽALOS GRUPĘ. Pastarojoje aišku viskas - į vienus vartus. Yra dar kita gr. - GELTONAS PŪKELIS. Ten nuomonės įvairesnės. Šiose grupėse dalijamasi ne tik subjektyviomis nuomonėmis, bet ir nuorodų į įvairius šaltinius pateikiama. Faktas - atsirinkti, kuo tikėti - mūsų pačių užduotis
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai