Taip ir padariau.
tik man gine sake dabar naudot zvakutes iki pirmadienio - o tada kartot tyrima.
Nezinau net ka galvot :/ tiesiog, jei neiseina, tai norisi, kad nereiketu ilgai kankintis vel su persileidimais...
Aciu jums uz pagalba!
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįBrigitaae parašė:
Taip ir padariau.tik man gine sake dabar naudot zvakutes iki pirmadienio - o tada kartot tyrima.
Pirmadienio nelaukite, pakartokite HCG ir PRG anksciau, paziureti ar nestumas auga, ir paziureti ar naudojama PRG doze pakankama, ne per maza.
Sekmes Jums
Brigitaae parašė:
Ačiū!
O jums ginekologe nedare echoskopo? Nes hcg skaiciai jau labai dideli, prie 7000 jau tikrai turi matytis echoskopu nestumas, ir galbut jau ir sirdele.
Jeigu nestumas vis dar gyvybingas, prie tokio zemo PRG reikia kuo skubiau pradeti vartoti PRG, kiekviena valanda svarbi.
Brigitaae parašė:
Bet men 3 su biskiu savaites, dar labai anksti... Menesines man tik sestadienį turetu but dar.
Jeigu hcg apie 8000, tikrai nebe 3 savaites, prie tokiu skaiciu jau turetu buti apie 6-7 savaites.
Arba galbut jums pries tai buves nestumas pilnai neissivale, bet ir tokiu atveju toks aukstas hcg taip ilgai, net 3 men po nutrukusio nestumo, buti negali.
Brigitaae parašė:
nu neįmanoma, kad būtų 6-7 savaitės - mano ciklas reguliarus, ovuliaciją seku, žinau, kada santykiai buvo.![]()
3-4 nestumo savaite (t.y., dar net neatejus numatomai mm dienai) HCG negali buti 8000
Brigitaae parašė:
Sveiki, rasiau pries pora dienu del zemo progesterono. Trečiadienį buvo HCG 7000, o PRG 17.
Greiciausiai nestumas nesivysto.
Reiketu echoskopo apziuros, kad patvirtintu ar tikrai nesivysto.
Iki echo apziuros PRG nenutraukite.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai