maziuke62 parašė:
as irgi darysiu ryt NT , kazi kas cia bus...gal mmm tiesiog nera del isvalymo. gali juk taip buti ?
aisku gali buti, kitom ir po 40 dienu veluoja cia organizmas tiesiog issibalancaves
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįmaziuke62 parašė:
as irgi darysiu ryt NT , kazi kas cia bus...gal mmm tiesiog nera del isvalymo. gali juk taip buti ?
aisku gali buti, kitom ir po 40 dienu veluoja cia organizmas tiesiog issibalancaves
maziuke62 parašė:
nu man tik 35d. praejo po isvalymo, mmm siaip turejo buti pirmadieni (8d.), ov buvo kovo 25d.
tai dar normalu kad ju nera. o ypac tik 2dienos skirias. reikia laiko organizmui.
maziuke62 parašė:
nu man tik 35d. praejo po isvalymo, mmm siaip turejo buti pirmadieni (8d.), ov buvo kovo 25d.
pas mane irgi nieko gero ov visiskai velavo ir viskas issibalancavo mm atejo po savaites bet cia normalu o ypac jei isvalyma dare tad tiesiog lauk as jau pasimokiau del nt... koks skirtumas anksciau ar veliau vistiek suzinosi kad laukies
maziuke62 parašė:
siandien ryte pasidariau NT![]()
jauciu pamatei gera rezultata
nu???
maziuke62 parašė:
nea![]()
as ir dariaus ta bitute ir nieko
o jis kazkoks keistas as ryt pirksiu juostele hcg jos jsutrisudsiod geriausi testai o ryt dar kasetriny darysiuos ryte..
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai