Saulyte919 parašė:
Dar kelis paskutinius klausimus užduosiu:
1. Čia į antrą klausimą, kad nepaklius ar kad nesumokės premijos?
Nepaklius.
Nemazes, nes tai bus uz laikotarpi iki NGA.
Saulyte919 parašė:
Dar kelis paskutinius klausimus užduosiu:
1. Čia į antrą klausimą, kad nepaklius ar kad nesumokės premijos?
Nepaklius.
Nemazes, nes tai bus uz laikotarpi iki NGA.
Klaud parašė:
Man darbe siulo dirbt puse etato, bet gal zinot kuri, jei dirbi puse etato kaip su mokesciais, kaip stazas ar skaiciuosis kaip pilnas men ar ne?
Kaip pilnas menuo uzsiskaito.
Jolanta-K@J mama parašė:
Kaip pilnas menuo uzsiskaito.
O kada neuzsiskaito kaip pilnas mėnuo?
Ingka parašė:
O kada neuzsiskaito kaip pilnas mėnuo?
Dabar jau uzskaito visada, nes darbdavys moka mokescius kaip nuo pilno etato.
Jolanta-K@J mama parašė:
Dabar jau uzskaito visada, nes darbdavys moka mokescius kaip nuo pilno etato.
Ačiū!
Sveiki. Pagelbekit. 1. Isejimo i dekreta laikas - liepa. Gimdymo data rugsejis. o planuojami pokyciai sistemoje - nuo rugpjucio? Tai pagal kuria sistema jau planuotis viska? 2. Iseinant i dekreta iskart is treciuju nemokamu metu (pirmojo vaiko prieziuros atostogos) priklausys pinigeliai uz tuos dekreto menesius iki gimdymo? Labai aciu
Laume1234 parašė:
Sveiki. Pagelbekit. 1. Isejimo i dekreta laikas - liepa. Gimdymo data rugsejis. o planuojami pokyciai sistemoje - nuo rugpjucio? Tai pagal kuria sistema jau planuo…
Man tokia pati situacija. Gimdymas spali, iseinu rugpjuti. Bet kiek domejausi, tai jau pagal nauja sistema, nes ziuri ne isejimo laika i gimdymo atostogas, o butent kada gims vaikas
Man dar irgi biski kosmosas su tom ismokom, nors daug ka rodos jau issiaiskinau..jei mano isejimas i dekreta (ta 30sav) yra birzelio 3d o as alga gaunu birzelio 8-10d tai tas birzelis skaiciuosis dar man prie ismoku vidurkio kai jau eisiu 2 metam vaiko prieziuros atostogu?
EsuAš parašė:
Man dar irgi biski kosmosas su tom ismokom, nors daug ka rodos jau issiaiskinau..jei mano isejimas i dekreta (ta 30sav) yra birzelio 3d o as alga gaunu birzelio 8-1…
Taip
EsuAš parašė:
Man dar irgi biski kosmosas su tom ismokom, nors daug ka rodos jau issiaiskinau..jei mano isejimas i dekreta (ta 30sav) yra birzelio 3d o as alga gaunu birzelio 8-1…
Jei gerai suprantu, tai birželis nesiskaičiuos, nes birželio 8-10 dieną gausite atlyginimą už gegužės mėnesį, o jis skaičiuosis. Klystu? 🤔
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai