Editutia parašė:
Jei kas yra,tai poryt turi parysket![]()
Na, taip
dar tikrai niekas neprarasta
Editutia parašė:
Jei kas yra,tai poryt turi parysket![]()
Na, taip
dar tikrai niekas neprarasta
Dija226 parašė:
Man apatiniai niekada nemetė jokios antros juostelės... vakar tik kažko sublūdo, bet ir easy test blūdijo.. o šiaip man jie dar nemelavo..
Mama_Daiva parašė:
Man apatiniai niekada nemetė jokios antros juostelės... vakar tik kažko sublūdo, bet ir easy test blūdijo.. o šiaip man jie dar nemelavo..![]()
Is Ebay?
Dija226 parašė:
Is Ebay?![]()
Taip
kažkokie kiniški ^_^
Mama_Daiva parašė:
Taipkažkokie kiniški ^_^
Na, lieka laukti
Dija226 parašė:
Ir kaip jie?![]()
na man jie nemetė nė karto jokių antrų juostelių ar išdžiūvimo linijų... visada balti balti buvo...
Vilūnė parašė:
na man jie nemetė nė karto jokių antrų juostelių ar išdžiūvimo linijų... visada balti balti buvo...![]()
Netikiu
dar tik 7dpo
Dija226 parašė:
Netikiudar tik 7dpo
![]()
Vilūnė parašė:
mano 8 ir 10 DPO tie testukai tokie buvo![]()
Bet cia kitokia firma
Dija226 parašė:
Bet cia kitokia firma![]()
Is ebay esu bandziusi daug visokiu pardaveju testukus. Galiausiai apsistojau ties sio pardavejo testukais www.ebay.co.uk/itm/25-ULTRA-EARLY-10-mIU-PREGNANCY-TESTS-3-5mm-WIDE-WIDTH-HOME-URINE-TEST-KIT-/150320043002?hash=item22ffc5d3fa . Niekada man nera mete isdziuvimo linijos. Jei atsirasdavo antras bruksniukas, jis visada ryskedavo
O parduotuvese jautrus yra is superdrug rozinej pakuotej, boots kur rezultatas buna melynas pliusiukas, asdos pigus jautrus ir sainsbur'io pigus jautrus. Taip pat first response yra 12.5mIu (tik jie brangus)
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai