2020.08.26 11:29 (prieš 5 m.)
Citrone parašė:
O kokiu daiktu neprireike daugiau? Jau drabuzelius isemiau, galvoju, ko daugiau neimti
Drabužių kaip ir nelabai prireikė savų iš vis, aš tik savo chalatą iš visų savo drabužių sugebėjau panaudot, nes man jis mielesnis, bet to ten karšta tai aš juo prisiklojus ir miegojau... Vaikučio drabužėlių irgi neėmiau, nes tikrai neblogi ir tie kuriuos jie duoda ir gali perrengt tiek kiek reiks kartų.
As turėjau šlepetės per pirštą, nes į kitas kojos netilpo, labai praverte nedidelis rankšluostis, nes pasirodo po cp negalima eiti į dušą tai teko praustis sudrėkintu rankšluosčiu
O toliau įklotai, paketai, apatiniai vienkartiniai, drėgnos servetėlės man pačiai. Dar toks pastebėjimas kad labai patogu su pampersais pirma antra diena, bet, vyras po to atvežė dar ir šie buvo su lipdukais susegami tai man žiauriai nepatogūs jie buvo, geriau tie kur "užsimauna".
Pampersu mažiukui ligoninėje apie 15-20 savo pačios sunaudojau, nes labai greit mekonijus salinosi tai pirma diena vos ne kas dvi valandas keičiau....
O toliau kosmetinė, pakrovejas, užkandžiai nors aš asmeniškai tiek maisto atsiveziau, o balsavau, nes apetito siaubingai nebuvo, valgiau, mes reikia, o ne todėl kad noriu...
Dar pasiūlymas knyga įsimesti. Aš pasiėmiau apie žindymą tai man labai padėjo kai "kritinė" situacija bivo. Tieisog skaičiau ir ieškojau info apie tai kas man tuo metu nesisekė. Na, o šiaip jai ne cp tai manau dar tikrai didelis rankšluostis būtų pravertes, nes galėčiau po dušu nueit