neliute1989 parašė:
Sveikos. O, gal kuriai buvo taip nustatytas GD, ir vykot gimdyt į Panėvežį? Ar priėmė, neišsiuntė kitur?
Turėjau GD, gimdžiau Panevėžyje
Smėlynės 25, Panevėžysneliute1989 parašė:
Sveikos. O, gal kuriai buvo taip nustatytas GD, ir vykot gimdyt į Panėvežį? Ar priėmė, neišsiuntė kitur?
Turėjau GD, gimdžiau Panevėžyje
dstulge parašė:
Labas visoms, pasidalinsiu info kokia gavau treciadieni, nes paciai teko paguleti stacionare(dar ne gimdymas). Pasisakiau ten nuvykus, kad noriu gimdyti Kaune, nes …
Na va smagu girdėti, kad jau nėra tokia tragėdija ir pas mus ;)
Ko tikrai nežinojau kad galima ir paprastą išsipirkti , labai faina ✌
Spalinukas. parašė:
Na va smagu girdėti, kad jau nėra tokia tragėdija ir pas mus ;)
Ko tikrai nežinojau kad galima ir paprastą išsipirkti , labai faina ✌
Man taip pat buvo naujiena, kai pasakiau, kad Kaune Mazylyje garantuoja privacia palata, nes jei net neturi laisvu seimyniniu tada is paprastos padaro seimynine- man buvo atsakyta kad Panevezy irgi taip daro tik tiek kad maziau patogumu.
dstulge parašė:
Man taip pat buvo naujiena, kai pasakiau, kad Kaune Mazylyje garantuoja privacia palata, nes jei net neturi laisvu seimyniniu tada is paprastos padaro seimynine- ma…
Labai faina, svarbu vyras šalia jau tie patogumai antroj vietoj lieka 🤗 ačiū kad pasidalinai!
Spalinukas. parašė:
Labai faina, svarbu vyras šalia jau tie patogumai antroj vietoj lieka 🤗 ačiū kad pasidalinai!
Nera uz ka😊🌷 as ta pati gydytojui sakiau- svarbiausia kad vyras salia butu, o ne kokiu patogumu palatoj bus😅
dstulge parašė:
Labas visoms, pasidalinsiu info kokia gavau treciadieni, nes paciai teko paguleti stacionare(dar ne gimdymas). Pasisakiau ten nuvykus, kad noriu gimdyti Kaune, nes …
Kaip suprantu tapati visoms žodis į žodį atsako. Aš su juo lygiai taip pat šnekejau ir į Kauną planavau 😅 atvažiavus į priimamaji seselės pasipiktino jo kalbomis 😅
grubinskov parašė:
Kaip suprantu tapati visoms žodis į žodį atsako. Aš su juo lygiai taip pat šnekejau ir į Kauną planavau 😅 atvažiavus į priimamaji seselės pasipiktino jo kalbomis 😅…
Bet šiaip nuo rugpjūčio 18 yra jo paties įsakymas, kad su gp vyrai įleidžiami be papildomų testų
grubinskov parašė:
Kaip suprantu tapati visoms žodis į žodį atsako. Aš su juo lygiai taip pat šnekejau ir į Kauną planavau 😅 atvažiavus į priimamaji seselės pasipiktino jo kalbomis 😅…
Cia kur pasipiktino- Kaune ar Panevezy?😅
As siandien gimdziau...tai girdejau kaip sake nes vienas vyras lauke ten priimamajam ...tai sake absoliuciai visiem daro testus,ar turi GP ar ne🙈 ir dar girdejau kad sake jis vyks namo,ir kai sulauks atsakymo tada gales atvykt atgal bet jau i palata🙄 tai nzn nezinau kaip ten yra su buvimu gimdimo metu ,as kai viena vaziavau tai man neaktualu buvo
nes ir gimdykloj klausia viena busi ar ne,vyrui paimtas testas? Sakau kad as viena
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai