Nav.a parašė:
Pasake, tik kad 209 kb 🤔
Tai čia poliklinikoj
Smėlynės 25, PanevėžysNav.a parašė:
Pasake, tik kad 209 kb 🤔
Tai čia poliklinikoj
SAM. parašė:
Aš šiaip esu prieš tokius dalykus, bet negaliu nepaklaust... kaip dėl kyšių? Ar nesijaučia spaudimas, kad nori jog duotum pinigų? Ar pačios davėt?
Nedavėm, ir neplanavom, esu įsitikinus, kad nepriklausomai nuo duoto kyšio niekas nenori pakenkti nei mamai nei vaikui. Tiesiog mandagiai bendravom su personalu ir to pačio sulaulėm iš jų, mamdagūs ir malonūs buvo visi iki vieno, nuo seselių, akušerių, vaikų gydytojų, maisto dalintojų. 😊
SAM. parašė:
Aš šiaip esu prieš tokius dalykus, bet negaliu nepaklaust... kaip dėl kyšių? Ar nesijaučia spaudimas, kad nori jog duotum pinigų? Ar pačios davėt?
Nedaviau ir visi gydytojai buvo labai malonūs
gal tik kelios sesutės nepatenkintos savo gyvenimu;D man asmeniškai buvo krūtys kaip akmenys ir baisiai skaudėjo tai visų klausinėjau kaip išsimasažuot, prašiau padėt tai šiuo klausimu pagalbos buvo mažai, GALBŪT sesutei kokiai pasiūlius būtų buvę daugiau pagalbos 🤷 visą kitą ok, padeda, apžiūri normaliai
Ugnė.Ad parašė:
Nedavėm, ir neplanavom, esu įsitikinus, kad nepriklausomai nuo duoto kyšio niekas nenori pakenkti nei mamai nei vaikui. Tiesiog mandagiai bendravom su personalu ir …
Viena maisto dalintoja tai iš vis superinė - ilgas gimdymas buvo, tai ji vis atnešdama maistą, sako - atnešu tau burtus, kad viskas greičiau būtų
O po to jau susitikom palatoje, atsiminė, paklausė kaip laikomės, sako ar burtai padėjo
madike parašė:
Viena maisto dalintoja tai iš vis superinė - ilgas gimdymas buvo, tai ji vis atnešdama maistą, sako - atnešu tau burtus, kad viskas greičiau būtųO po to jau sus…
Tokia kuda tamsiais plaukais gal?
Leely parašė:
Tokia kuda tamsiais plaukais gal?
Joo, man šita irgi labai faina buvo😄
madike parašė:
Viena maisto dalintoja tai iš vis superinė - ilgas gimdymas buvo, tai ji vis atnešdama maistą, sako - atnešu tau burtus, kad viskas greičiau būtųO po to jau sus…
Man viena ir taip sake,sako suvalgyk banana iškarto prasidės viskas. Ilgai gulėjau gimdykloje, pask kai pagimdžiau sako,ka aš sakiau kad taip ir bus😀
Rouzz parašė:
Joo, man šita irgi labai faina buvo😄
Tokia prikolna..isleidinejo jau mus, sako tai dar pietus pavalgykit, neskubekit
faina tokia, as ja nuo pirmo gimdymo atsimenu
čiauškutė parašė:
Tai jei dabar vyras persirges šiomis dienomis,ir norint kad jis dalyvautu gimdyme,užtenka atsispausdinti GP ir viskas?ar dar papildomai vistiek darys PGR?Ar aš gali…
mes buvom prasirge gal pries 10 d, kai atvaziavom. pgr niekas nebedare
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai