gintaremarija parašė:
Nieko nedarė, 2 kartas
Labai gaila ....
gintaremarija parašė:
Nieko nedarė, 2 kartas
Labai gaila ....
Labas visoms, kaži čia normalu ar ne. Buvo nesivystantis ir ivyko savaiminis persileidimas lapkricio 19d kraujavau be skausu 6d. Gruodio 2d pradėjau kraujuoti kaip suprantu menesinės prasidėjo, vakar jau nieko nebekraujavau ir maniau baigiasi, bet šiandien atsibudus labai pilvo apačia skauda ir vėl pasirodė kraujas. Ar čia viskas normalu? Daktarė apžiūrėjo lapkričio 23d ir pasakė kad išsivalė ir pradėti planuoti nėštuma tik po 2ciklu. Daugiau nieko nepasakė
Sveikos, 2020 vasarį turėjau nesivystanti nėštumą. Padarė abrazija. Gruodį vėl pastojau ir vakar pasirodė kraujas... Taigi vėl ta pati istorija vėl persileidau. Mane kankina tik vienas klausimas kas yra negerai? Gal žinot kur kreiptis. Ką daryt? Sunku, esu stipri, turiu dukryte 5 metukų. Veiklos turiu daug tai žinau pasimirs. Bet labai labai norim vaikelio. Planuojam. Saugausi nuo sunkiu darbu, prašau patarimo. Ačiū
Gruz parašė:
Sveikos, 2020 vasarį turėjau nesivystanti nėštumą. Padarė abrazija. Gruodį vėl pastojau ir vakar pasirodė kraujas... Taigi vėl ta pati istorija vėl persileidau. Man…
Pirmiausiai nurimkit. Labai jus uzjauciu. Pati lapkriti turejau 15 sav persileidima del infekcijos. Siulyciau pasidaryt lpl tyrima. Gali buti kad progesteronas viska gadina jums. Hormonu tyrimus pasidarykit ir tik pastojus kreipkites i gyd del progrsterono. Afs dar galit pasidaryt. Jusu ginekologe turetu jums visa tyrimu seka susakyt. Svarbiausiai nenuleiskit ranku. Jums viskas bus gerai. Stiprybes jums. Labai tikiu, kad visi tyrimai bus geri ir vel pastosit ir isnesiosit vaikuti. Nuosirdziai jums to linkiu.❤️🙏
lina289 parašė:
Pirmiausiai nurimkit. Labai jus uzjauciu. Pati lapkriti turejau 15 sav persileidima del infekcijos. Siulyciau pasidaryt lpl tyrima. Gali buti kad progesteronas visk…
Kas jums nustatė, kad dėl infekcijos? 🤔 Kokios būtent? Gal galite pasidalinti
infinity parašė:
Vaisiu ir
infinity parašė:
Vaisiu ir placenta issiunte histologiniam tyrimui. Atsakymas buvo, kad persileidimo priezastis infekcija. Vaikutis buvo sveikutelis. Genetiniai tyrimai rode puikius atsakymus. Deja infekcija nepatikslinta. Man buvo nustatyta ecoli. Gydytoja sake, kad galejo ir tai itakot. Buvo dar pries nestuma ureaplasma parvum rasta. Viska issigydem, atsistatem. Tik va jau po 39 metus turim su vyru, tai viltis sulaukt maza ir del to labai liudna, kad nepavyko sunelio issaugot😔
lina289 parašė:
Vaisiu ir
Man irgi ecoli rado, tik negaliu pasakyti kad dėl to, nes tyrimui nieko nesiunte. Ir su ecoli išnešioja, tik su gydymo kursu. Kaip gydetes ecoli? Man buvo ir prieš nėštumą kažkada, bet neisgyde
infinity parašė:
Man irgi ecoli rado, tik negaliu pasakyti kad dėl to, nes tyrimui nieko nesiunte. Ir su ecoli išnešioja, tik su gydymo kursu. Kaip gydetes ecoli? Man buvo ir prieš …
Nusistatinejau jautruma ureaplasmos antibijotikams. Pasirodo tie patys tiko ir ecoli. Tai abi zarazas iskart iveikem. Plius tryniau spanguoles su medum ir suvalgiau kasdien po 6-8 saukstelius. Geriau brukniu arbata. Paskui meskauogiu. Ir va iveikta. Tik kas is to.
lina289 parašė:
Nusistatinejau jautruma ureaplasmos antibijotikams. Pasirodo tie patys tiko ir ecoli. Tai abi zarazas iskart iveikem. Plius tryniau spanguoles su medum ir suvalgiau…
Man kažkada skyrė furadonnins, kokius jus vartojote? Spanguolės ir aš kasdien vartoju, gal padės
Gruz parašė:
Sveikos, 2020 vasarį turėjau nesivystanti nėštumą. Padarė abrazija. Gruodį vėl pastojau ir vakar pasirodė kraujas... Taigi vėl ta pati istorija vėl persileidau. Man…
Is savo patirties,turejau 6 persileidimus per du paskutinius metus,klupau,verkiau,stojau ir vel ejau..o budavo taip pastoju praeina 6sav ir viskas kraujas persileidimas,ir taip visi kartai,kai dabar pastojau pasidariau pgr buvo 6 sav ir vel tepliot pradejo nuvariau pas gine ji nerase pgr nes tipo uztenka 56 buvo man atrode mazai,issiprasiau israse pradejau gert,nezinau ar nuo to priklause ar ne siai dienai turiu 32 pilnas savaites..visko neskaiciau kas parasyta bet kai pastosit pasidarykit pgr tyrima..taip pat del is eiles patirtu persileidimu israsytas aspirinas gersiu iki 36 sav..kartais susimastau jeigu nei pgr ir aspirinas kazin kaip vel butu pasibaige nes kraujuot,tepliot vel buvau pradejus..
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai