Mamanija4 parašė:
Ir mano taip. Dar nuo organizmo priklauso kaip randės, gali ir išplatėti pats randas.
Dar ne,tipo sake po 3men galima naudoti.
Mamanija4 parašė:
Ir mano taip. Dar nuo organizmo priklauso kaip randės, gali ir išplatėti pats randas.
indra956 parašė:
Kaip įdomiai. Man po mėn sakė silikoninius pleistrus klijuoti, bet jau šašai buvo nukritę.
Mamanija4 parašė:
Kokį tepėte?
Viena karta naudojau dermatix berods, bet randas is 1mm issiplete iki 5 🫣.
Vel_mama parašė:
Viena karta naudojau dermatix berods, bet randas is 1mm issiplete iki 5 🫣.
Dar nuo randubkremu gali randai issiplesti? Tai tada kam juos tepti kad gali dar pakenkti
Mamanija4 parašė:
Kaip įdomiai. Man po mėn sakė silikoninius pleistrus klijuoti, bet jau šašai buvo nukritę.
Kiekvienas gyditojas skirtingai viska rekomenduoja.
indra956 parašė:
Dar nuo randubkremu gali randai issiplesti? Tai tada kam juos tepti kad gali dar pakenkti
Mano atveju issiplete
. Turiu kelis randus ir tepiau tuos kelis sviezius randus... tai isplatejo 🫣
Vel_mama parašė:
Mano atveju issiplete. Turiu kelis randus ir tepiau tuos kelis sviezius randus... tai isplatejo 🫣
Man gyditojas sake po 3men galiu tepti,na ir tepsiu po 3men.
Mamanija4 parašė:
Man siuvo diastazę ir tvarkė bambos išvaržą, tuo pačiu pašalino odos perteklių. Ligoninėje dvi paros, operavo trečiad, o penktad namo. Turėkite omenyje, kad išvykti…
Sveiki!
Ačiū už tokią naudingą informaciją!❤️
Man kuo mažiau lieka laiko iki operacijos, tuo daugiau klausimų ir dvejonių kyla🫣 Jaudinuosi mažumėlę...😊
Sakykit ko labiausiai reikėjo ar trūko po operacijos (ką galbūt galėjote įsidėti, bet pamiršote)? Turbūt į dušą tik namuose leido eiti? Kaip teisingai su bikinio vieta susitvarkyti (namuose pasišalinti plaukelius ar jie patys tik prieš op. sutvarko kaip jiems reikia?) Gelinį laką nusiėmėte ir natūraliais buvote, ar netrukdė spalvoti nagai? Naktinius turbūt savo geriau turėti ar užtenka ligoninės? Ar reikia kokių kompresinių kojinių operacijos metu, jeigu yra bėdų su venomis? Gal ėmėte brangesnę palatą su priemoka (kažin ar apsimoka ir kuo nors skiriasi nuo paprastos)?
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai