ritama7 parašė:
Ačiū!
Mano ūgis 164cm. ir svoris 64kg., Turbūt reiks rinktis M dydžio korsetą
O pagal matmenis kuris dydis jums labiau tinka?
ritama7 parašė:
Ačiū!
Mano ūgis 164cm. ir svoris 64kg., Turbūt reiks rinktis M dydžio korsetą
O pagal matmenis kuris dydis jums labiau tinka?
Aistė R parašė:
Sveikos. Kokio tipo kompresine apranga is savo patirties siulote rinktis po operacijos? Dirzas, kelnaiciu tipo korsetas, bodis... Sunku apsisprest kokia pirkt na ma…
Na man nereikejo pirkti,jau prikausi i kaina . Tai atsikeliau apvilka ,tai bodis.
Aistė R parašė:
Sveikos. Kokio tipo kompresine apranga is savo patirties siulote rinktis po operacijos? Dirzas, kelnaiciu tipo korsetas, bodis... Sunku apsisprest kokia pirkt
Tik bodis.
indra956 parašė:
Gijimo proseses,jau 6savaites kai eau po pilvo plastikos. Ar normalu kad pjuvis raudonas ir melynas? Ir antras klausimas ar yra dar imanoma infekcija kad isimestu? …
Normalu, kad randas raudonas ar mėlynas. Kol iššviesėja gali ilgai užtrukti, čia gal labiau nuo organizmo priklauso.
Mamanija4 parašė:
Tik bodis.
va taip atrodo?
indra956 parašė:
va taip atrodo?
Ir mano taip. Dar nuo organizmo priklauso kaip randės, gali ir išplatėti pats randas.
Turiu ant rankos virš metų randą ir jis vis dar tokios pat spalvos tik platesnis nei pradžioje, vasarą kai karšta pašviesėja.
Ar naudojate pleistrus ar tepaliuką randams?
Mamanija4 parašė:
Ir mano taip. Dar nuo organizmo priklauso kaip randės, gali ir išplatėti pats randas.
As tepaliuko nenaudojau.. man pvz nuo ju randai isplateja :). O pleistra brangu pirkau iki kol nereikejo klijuoti
Vel_mama parašė:
As tepaliuko nenaudojau.. man pvz nuo ju randai isplateja :). O pleistra brangu pirkau iki kol nereikejo klijuoti
Kokį tepėte?