keityy parašė:
Sveiki. Noriu paklausti. Operuosiuosi pilva operacija darys su siuntimu. Ar kiek nors mokėjote papildomai daktarui?
Ne, tik uz korseta ir kojines atidaviau pinigelius, nes jis uzsake viska issimataves pries op
.
keityy parašė:
Sveiki. Noriu paklausti. Operuosiuosi pilva operacija darys su siuntimu. Ar kiek nors mokėjote papildomai daktarui?
Ne, tik uz korseta ir kojines atidaviau pinigelius, nes jis uzsake viska issimataves pries op
.
Vel_mama parašė:
Ne, tik uz korseta ir kojines atidaviau pinigelius, nes jis uzsake viska issimataves pries op.
Jūs privačiai darėtės?
Vel_mama parašė:
Ne, tik uz korseta ir kojines atidaviau pinigelius, nes jis uzsake viska issimataves pries op.
Galėtų ir Kauno Klinikose vietoje parinkti korsetą, juk susimokėtum už jį. Dabar kaip išsirinkti korseto dydį? Niekur išmatavimų nerandu...
ritama7 parašė:
Jūs privačiai darėtės?
Ne, Marijampoles ligonineje operavo
ritama7 parašė:
Galėtų ir Kauno Klinikose vietoje parinkti korsetą, juk susimokėtum už jį. Dabar kaip išsirinkti korseto dydį? Niekur išmatavimų nerandu...![]()
Mano rubu dydis m buvo, o korseta dejo s :). Reik nepamirsti kad nupjovus nereikalinga oda pilvukas taps daug kudesnis
Vel_mama parašė:
Mano rubu dydis m buvo, o korseta dejo s :). Reik nepamirsti kad nupjovus nereikalinga oda pilvukas taps daug kudesnis![]()
Pilvukas iš karto po operacijos ne taps kūdesnis. Nežinią kaip organizmas reaguos į op. Gal tins, o gal skysčiai kaupsis. Kitoms net rūbų dydžio didesnio reikia. Nebent dar ir riebalus nusiurbtų. Man pirmas dvi sav po op veržė pirktas prieš op pagal matmenis. Tai čia labai individualu.
ritama7 parašė:
Galėtų ir Kauno Klinikose vietoje parinkti korsetą, juk susimokėtum už jį. Dabar kaip išsirinkti korseto dydį? Niekur išmatavimų nerandu...![]()
Google įsivedate Marena korsetas ir tikrai rasite dydžių lentelę.
Mamanija4 parašė:
Pilvukas iš karto po operacijos ne taps kūdesnis. Nežinią kaip organizmas reaguos į op. Gal tins, o gal skysčiai kaupsis. Kitoms net rūbų dydžio didesnio reikia. Ne…
Man istino, riebalu nesiurbe... taciau dejo mazesni korseta. Matyt tam yra priezastis
Mamanija4 parašė:
Pilvukas iš karto po operacijos ne taps kūdesnis. Nežinią kaip organizmas reaguos į op. Gal tins, o gal skysčiai kaupsis. Kitoms net rūbų dydžio didesnio reikia. Ne…
Ačiū, radau
Tik pagal krūtinės matmenis tinka S, pagal pilvo/liemens M dydis
Susipainiojau kokį rinktis galutinai 🫣
ritama7 parašė:
Ačiū, radauTik pagal krūtinės matmenis tinka S, pagal pilvo/liemens M dydis
Susipainiojau kokį rinktis galutinai 🫣
Imčiau M.
Man pagal matmenis buvo M-L. Ėmiau L ir pirmą parą po op gyd klausiau ar ne per mažą nusipirkau. Veržė tikrai stipriai, net kvėpuoti buvo sunku. Tas visas veržimas tik po 2 sav sumažėjo.
Sveikos. Po pirmojo gimdymo prieš 11metų man labai baisiai nukrito pilvas, kurio niekaip neatstačiau, tik dabar iki manęs atėjo informacija, kad gali būti išsiskyrę pilvo raumenys ir operacija yra kažkiek kompensuojama. Gal galite nukreipti, kur kreiptis, jog patikrintų šitą dalyką? Bandžiau pagal google "pasitikrink pati", tačiau beviltiškas reikalas.😬
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai