spurga_e parašė:
Tai gal vanillasky esi?kada mmm neturetu buti?
niu nezinau, as aisku noreciau :), kolkas manau, kad maai tiketina, bet apsvaigciau is laimes
mm turetu buti 07 22/23
spurga_e parašė:
Tai gal vanillasky esi?kada mmm neturetu buti?
niu nezinau, as aisku noreciau :), kolkas manau, kad maai tiketina, bet apsvaigciau is laimes
mm turetu buti 07 22/23
vanillasky_ parašė:
perskaiciau ir as![]()
Tj va snd jau pradejau OV testa, rodo, kad teigiamas (nors bt nepakilus, iskyru laselis skaidriu buvo). Nors pagal visa apskaiciavima OV turetu but 07 07.
Nesugalvoju ka cia daryt db
![]()
ND buvo vakar
![]()
O kas esat dare jau tuos testukus buna kelias dienas is eiles teigiamas ar kaip? nes tas hormonas LH raso taip greit nedingsta (nusesta tas hormonas per dvi dienas nuo OV)
hm.. niu reiks toliau dar testuotis
![]()
BT pakyla jau po ovuliacijos, o ne kai ji buna! Jei ov testukas rodo 2 bruksniukus ir T zonoj yra ryskesnis arba vienodai rysku, tai reiskiasi, kad ovuliacija ivyks per 12-36val, tuo metu ir reiketu daryti ND. o kai pamatytsi, kad BT pakilusi, zinok , kad jau buvo OV
Salexa parašė:
Ludicra, o tai po kiek geri to aliejaus? Man irgi viduriai uzkieteje, o svoris soktelejo per 3 menesius 7 kg![]()
po valgomaji sauksta, o jei jauciu kad noriu i tualeta, bet ten viskas uzstrige, tai dar diena, arba vakare sauksta, ir aisku uzgeriu vandens, nes vien nuo aliejaus gali supykinti, bet jis man visai skanus
galima ir paciu seklyciu karts nuo karto pakramtyti
labas rytas
eh, aciu d.. siandi maziau darbo, o jau galvojau nupusiu ir dar ilgas savaitgalis, tai liux
vakar su brangiuoju nusikaltom, nepadarem nd
jis ant tiek pavarges buvo, kad vos i lova nusliauze, nepadejo net miegojimas pries nakti, o as prisivalgiau aisku ir vos pajudejau, tai siandi bus 72val. tai jau tikrai darysim, o ir noras yra
kazkaip paskausta tai viena sona tai kita, galvoju, negi gali buti, kad ov ir man iskart po mmm, kas ten?
ludicra parašė:
po valgomaji sauksta, o jei jauciu kad noriu i tualeta, bet ten viskas uzstrige, tai dar diena, arba vakare sauksta, ir aisku uzgeriu vandens, nes vien nuo aliejaus gali supykinti, bet jis man visai skanusgalima ir paciu seklyciu karts nuo karto pakramtyti
![]()
labas rytas
eh, aciu d.. siandi maziau darbo, o jau galvojau nupusiu ir dar ilgas savaitgalis, tai liux
vakar su brangiuoju nusikaltom, nepadarem nd
jis ant tiek pavarges buvo, kad vos i lova nusliauze, nepadejo net miegojimas pries nakti, o as prisivalgiau aisku ir vos pajudejau, tai siandi bus 72val. tai jau tikrai darysim, o ir noras yra
kazkaip paskausta tai viena sona tai kita, galvoju, negi gali buti, kad ov ir man iskart po mmm, kas ten?
![]()
Manau, kad gali buti ir ov. Tai dar geriau, kad po 72val darysit
bus super sunoke sermikai ir noras didesnis
LinuteA parašė:
Manau, kad gali buti ir ov. Tai dar geriau, kad po 72val darysitbus super sunoke sermikai ir noras didesnis
![]()
Bet jei ov taip anksti, tai reiskia likusios dienos niekam tikusios
ludicra parašė:
Bet jei ov taip anksti, tai reiskia likusios dienos niekam tikusios![]()
Viskas yra tikusios
visos dienos. Tiesiog mylekites visa cikla kas tas kelias dienas ir bus
ne tik per ta ov
o po to jokio sekso, kaip dauguma daro... ir as taip dariau...
vat ir nieko neturiu
Knygose tik teorija, o praktika rodo visia kitaip
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai