rencia@ parašė:
na ka merginos penktadieniseilini karta sulaukus mm einu gyditis nervu grysiu girta ir laiminga
o jums visoms linkiu gero penktadienio vakar…
Prajuokinai su savo pasakymu... girta ir laiminga...
rencia@ parašė:
na ka merginos penktadieniseilini karta sulaukus mm einu gyditis nervu grysiu girta ir laiminga
o jums visoms linkiu gero penktadienio vakar…
Prajuokinai su savo pasakymu... girta ir laiminga...
ašša parašė:
as siandien praleista OV proga irgi gydysiu alkoholiuvat tokia as busima mamyte......
O gal pastosi ne per ov...
zmogysta parašė:
gerkit, kol galitas db irgi taip noreciau taip noreciau, nes snd visa diena tokia idiotiska, kad tik prisigert ir beliktu
bet kas galit, isgerkit uz m…
O man tj uzeina noras alaus...belekoks
tai vyras jei geria tai pora riebiu gurksniu isiurbiu... neiseina susilaikyt:D
Editutia parašė:
O man tj uzeina noras alaus...belekokstai vyras jei geria tai pora riebiu gurksniu isiurbiu... neiseina susilaikyt:D
![]()
uzeina visko noras, kai negali
bet sakiau bent jau pirma trimestra visiskai ne laso
paskui gurksniuka gal ir as pavogsiu
zmogysta parašė:
uzeina visko noras, kai negalibet sakiau bent jau pirma trimestra visiskai ne laso
paskui gurksniuka gal ir as pavogsiu
![]()
Bet zinok kaip tik pirmam trimestre geriau,nes nuo antro lelius jau atpazista skonius...ir jau pratinas...
Editutia parašė:
Bet zinok kaip tik pirmam trimestre geriau,nes nuo antro lelius jau atpazista skonius...ir jau pratinas...![]()
geriausia tai aisku isvis nevartot
nu gal..bet man kazkaip kaip tik atrode,kad pirmam trimestre pagrindinis darbas vyksta
nealkoholinius reik gert
arijan parašė:
sveikos, ar priimsit i savo buri?Turim dukryte,bet dar noretume broliuko ar sesutes
Su dukryte pastojau negreit tik po 2metu, tikiuos sikart pavyks greiciau…
Sveika prisijungus
Džiugu, kad daugėja bendraminčių, su kuriomis galima paplepėti
Diluze parašė:
Sveika prisijungusDžiugu, kad daugėja bendraminčių, su kuriomis galima paplepėti
![]()
as taip pat dziaugiuos
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai