Colliukke parašė:
nea, aciusau ir visom paniukem pazadejau, kad jeigu nesulauksiu mmm tai testuka darysiuos tik 25d ir jeigu kazkas bus idesiu...
![]()
Saunuole kokia
niu, nenuvilk musu pirmadieni
turetu pasisekt pagaliau :)**
Colliukke parašė:
nea, aciusau ir visom paniukem pazadejau, kad jeigu nesulauksiu mmm tai testuka darysiuos tik 25d ir jeigu kazkas bus idesiu...
![]()
Saunuole kokia
niu, nenuvilk musu pirmadieni
saule1011 parašė:
Saunuole kokianiu, nenuvilk musu pirmadieni
jau laukiu nesulaukiu, kad auginsiu pilvuka...
Colliukke parašė:
o as berniuko![]()
![]()
o as noriu DVYNUKU!!! :))
ašša parašė:
tai daryk dirbtini apvaisinima,lb didele galimybe ir trinuku susilaukt
saule1011 parašė:
Beje, ar domejotes kada vaiko lyties planavimu? As tai jau turbut knyga galiu parasyt apie tuos visus planavimus, skaiciavimus, pozymius ir pan..![]()
na na ir kaip ta lyti nuplanuoti...?
ašša parašė:
o yra tikimybe, kad dvynukai bus? pas mane tai yra, ir is mano puses ir is vyro puses... bet as tai nelb noreciau, savo sudejimu susprogciau nuo dvieju...
saule1011 parašė:
Beje, ar domejotes kada vaiko lyties planavimu? As tai jau turbut knyga galiu parasyt apie tuos visus planavimus, skaiciavimus, pozymius ir pan..![]()
aj man regis tikimybe tolygi sutapimui. as pagal skaiciavimus turejau buti BERNAS :DD
@gnetuk parašė:
tai daryk dirbtini apvaisinima,lb didele galimybe ir trinuku susilaukt![]()
![]()
nekarksek
nes galvojau, kad jau turbut tikrai prieisim prie dirbtinio ir tik tokiu budu issipildys svajone
Colliukke parašė:
o yra tikimybe, kad dvynukai bus? pas mane tai yra, ir is mano puses ir is vyro puses... bet as tai nelb noreciau, savo sudejimu susprogciau nuo dvieju...![]()
![]()
pas mane tikimybe yra!!! ir si cikla kaip beprote galvoju - vajej, gal skauda dvi kiausides? gal dvi kiausalastes? gal gal, o gal, o jei ne, o ar laiminga buciau jei vienas
perdaug galvoju
rencia@ parašė:
na ka merginos penktadieniseilini karta sulaukus mm einu gyditis nervu grysiu girta ir laiminga
o jums visoms linkiu gero penktadienio vakar…
as siandien praleista OV proga irgi gydysiu alkoholiu
vat tokia as busima mamyte......
laukiu kai sesiu i masina ir issizliumbsiu!
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai