kashmyra parašė:
Na as siaip nelinkus kazkam i akis pasakoti, kad jau 7ta men laukiam gandriuku, vis tik girdim na kada jau kada jau?
As irgi niekam nesipasakoju,kad gandrus gaudom tiek laiko
kashmyra parašė:
Na as siaip nelinkus kazkam i akis pasakoti, kad jau 7ta men laukiam gandriuku, vis tik girdim na kada jau kada jau?
As irgi niekam nesipasakoju,kad gandrus gaudom tiek laiko
mylinti parašė:
Na o aš šiąnakt nežinau kaip miegosiu, vyras į darba 5:30 išvažiuoja tai jaučiu leksiu į tualetą apsisiot pagaliuko.....jam net nesakiau kad mm vėluoja…
Oi kaip lauksim žinių!
Mergaites nesupykit, bet turiu toki klausima, ar belaukdamos kada galesit testuotis nejauciat kokiu nors simptomu, kurie seip per PMS nevargina? Ir ar tos kurios jau ne pirma vaikiuka planuojat, turejot tokia patirti kad pastojusios dar net testuku nedare, jautet kad kokie 95% tikrai laukiates savo mazylio?
Lemuure parašė:
Diana , verkti nereikia juk ateis mazuciukas kai jam bus laikasbeto jau supuoji viena vaikuti tai gali ramiai miegoti
mes va kurios pirmagimio laukiam ta…
Sveika atvykus i musu rateli,pilnai suprantu,kodel nerimsti ir man tai butu pirmas kleckutis,taip kad nesijaudinam,susikaupiam,darom nd ir pradanginam "raudonasias" 9men
Labas rytas, niekur nepakilau
tevu-darzelis.lt/rk3519@1411049ace
tai reiškia kad ovuliacijos nebuvo?
Sveika,neatidaro priedo
.Na is viso pasakojimo tai butu panasu kad nebuvo
.Is foto ziurint ot ta diena kai jis buvo ryskus mano akim to ryskumo truko,bet gal tik foto taip atrodo,gal jis istikro labai ryskus?Jeigu taip tai as labiau pasitikeciau gal ot,ir pati uzsizymeciau ov diena.Kaip manai? Net nezinau ka ir patarti.
mylinti parašė:
labas merginosna va pasidariau testą, mm. Neatėjo per naktį, bet kažkaip manu kad veluojant 3d., jei teigiamas turėtų jau aiškiai rodyt o ne vaiduokliaut tai…
Labas rytas, matosi kuo puikiausiai , sveikinimai
mylinti parašė:
labas merginosna va pasidariau testą, mm. Neatėjo per naktį, bet kažkaip manu kad veluojant 3d., jei teigiamas turėtų jau aiškiai rodyt o ne vaiduokliaut tai…
Viskas tvarkoje, man su pirmu taip vaiduokliavo savaite veluojant mm
manau jau drasiai galim sveikinti
tevu-darzelis.lt/rk3519@1411049ace4
pataisiau
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai