Pipirelis parašė:
O rimtai, kur Olga🤔🤣
Ačiū, plika akimi irgi vos matosi, bet "palaužius" kažkiek matyti
nuotraukas buvo itin sunku padaryt, bet stengiaus vardoan tos vaiduoklių medžioklės
Pipirelis parašė:
O rimtai, kur Olga🤔🤣
Ačiū, plika akimi irgi vos matosi, bet "palaužius" kažkiek matyti
nuotraukas buvo itin sunku padaryt, bet stengiaus vardoan tos vaiduoklių medžioklės
catanail parašė:
Man matosi, smeizuoja kazkas🤔
Ooo aš ne viena, ačiū
Netuke parašė:
Testuka reikia vertinti neisdziuvusi 🙃
Tai faktas, kas be ko
nežadėjau jo čia dėti tai ir nuotraukos nedariau. Čia šiaip dėl smalsumo, ar kam dar matosi. O testuosiuos dar, kad įsitikinti
neko-san parašė:
Tai faktas, kas be konežadėjau jo čia dėti tai ir nuotraukos nedariau. Čia šiaip dėl smalsumo, ar kam dar matosi. O testuosiuos dar, kad įsitikinti…
Taip,pradziuve matosi geriau 😁 gal ryte bus ryskesnis 🤞
MineMi1 parašė:
O kada Jums mm ? Ne aš nedariau , ir darysiu nebent 12diena ,nes 12diena pas gydytoją tai nebent ryte dėl visa ko pasidarysiu jei nepareis anksčiau.
Man 12d turi buti 🤔
Pipirelis parašė:
O rimtai, kur Olga🤔🤣
Manau kokių naujų nicku ateina čia 🤣🤣🤣
Merginos!!! 🤯🤯🤯 Mum buvo rastos chlamidijos (issiaiskinome po dvieju persileidimu is eiles), suvartojome antibiotikus.. ir vel pastojau! Padarem pakartotini chlamidiju tyrima, o jos nepasinaikino... HCG sake virs 400. Israse dabar kitus antibiotikus sugerti.. kazkam gal taip yra buve? Blem jei vel delto bus nesivystantis.. 😭🤯 nes jei sugersim ir vel nepades..
Begeriant antibiotikus saugotis reikia na arba susilaikyti. Po to atlikti tyrimus ir jei abu švarūs - galima mėgautis vienas kitu be apsaugų.
O dabar..na turbūt sėimingo išgijimo ir lengvo nėštumo🤷♀️
Ne nuo chlamidijų gėriau, nuo ueraplazmos, tai po antihiotikų sugėrimo, tyrimą kartot po mėnesio reikėjo. Ir visą laiką saugotis
Pipirelis parašė:
Begeriant antibiotikus saugotis reikia na arba susilaikyti. Po to atlikti tyrimus ir jei abu švarūs - galima mėgautis vienas kitu be apsaugų.
taip ir mes vartojom nuo mycoplazmu ir ureaplazmu, saugojomes menesi laiko kol gerem antibiotikus, tada pakartojom tyrima ir buvo neigiamas, tik tada uzsiemem vaiko gaminimu toliau
Kinderis, gal del to ir neissigydet nes seksu megavos
nepuolu nieko, bet atsakingai i tai paziuret reiketu
Del planavimo nieko nesake (liepe saugotis 10 dienu) taciau patys buvome nusprende ta menesi pailseti, kaip tik vykome i kelione, galvojau grizus vel pasitikrinsiu ir jei viskas ok - darbuosimes.
Taciau ginkologe sake per ta laika pabandyti nesisaugoti kelis kartus iki antro patikrinimo, nes jei as pasveikau o vyras ne - jis apkres mane. Taop ir padareme - 5 dienos iki OV. Ir uzkibo! Pati buvau soke, galvojau mm veluoja del pasikeitusio klimato, aktyvaus laiko 🤯
Siandien reikia isgerti dvi tabletes, ir ryt, poryt dar po viena. Sake nestumui antibiotikai nekenksmingi. Bet kaip baisu, kad vel ta zaraza neisnyks ir vel nesivystantis bus.. 🤯🤯🤯🤯
rasiux00 parašė:
taip ir mes vartojom nuo mycoplazmu ir ureaplazmu, saugojomes menesi laiko kol gerem antibiotikus, tada pakartojom tyrima ir buvo neigiamas, tik tada uzsiemem vaiko…
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai