Giedrė. parašė:
Tai ir būna negerai, tiesiog kiek supratau, niekas ten kažkokių upatingų tyrimų nedaro. Nu gal randa kokią infekciją, arba akivaizdu vystymosi defektą - įrašo ir vi…
Turbūt😭
Giedrė. parašė:
Tai ir būna negerai, tiesiog kiek supratau, niekas ten kažkokių upatingų tyrimų nedaro. Nu gal randa kokią infekciją, arba akivaizdu vystymosi defektą - įrašo ir vi…
Turbūt😭
Giedrė. parašė:
Būtų įdomu išgirsti patirtis, kam buvo įrašyta reali konkreti priežastis. Nes tikiu, kad kartais ir randa kas ne taip.
Man irgi du kartus tyrė, du kartus tiesiog buvo parašyta irimo stadijoje. Bet operuojanti gydytoja iš karto pasakė, kad dažniausiai nieko ir neranda, nebent nėštumas būna didesnis, tada jau išsamiai ištiria.
SilentNight parašė:
Jo ,man irgi būtų įdomu. Nes atrodo na vistiek kažkas turi būt negerai kad nustotu augt...
Tos kas tyresi del afs ir jis neigiamas , galima papildomai tiesiog genetiškai pasitikrinti ar linkes kraujas kreseti . Buna tokia smulkmena neduoda nei pastot nej išnešioti.
SilentNight parašė:
Beveik visada atskaitos taška ima paskutines mm nebent ciklas labai nereguliarus,tada turbūt pagal echo
Na as sakau kaip man skaiciavo
RaiRai parašė:
Mano hCG 42 😍😍😍
Noreciau ir as hgc bet jau sulauksiu pirmo eco . 6-7 sav .
Pupsika parašė:
Jei zino kada ovuliacija, tai ir gydytoja skaiciuos nuo ov 😊 Nuo mm skaiciuoja bendrai, kai nezino pastojimo dienos
O kuri ginekologė klausia kada nėštukei vyko ovuliacija? Na aš 3 kartus laukiausi, neesu girdėjusi šio klausimo atvykus pas ginekologe. Pirmas klausimas būna-kada paskutinių mėnesinių pirma diena, jei neatitinka-skaičiuoja echoskopo rodomą nėštumo laiką, bet tikrai ne ovuliacijos klausia. Aš galiu pasakyti, kad mano ovuliacija vyko tada ir tada, bet ar gydytoja bus mano pasakymu 100% įsitikinus, jei echoskopas rodys visai kitaip?
RauDonoji parašė:
O kuri ginekologė klausia kada nėštukei vyko ovuliacija? Na aš 3 kartus laukiausi, neesu girdėjusi šio klausimo atvykus pas ginekologe. Pirmas klausimas būna-kada p…
Taip, klausia kada mm diena, bet pasakau kada ov buvo ir tada ziuri ar atitinka ir echoskopas. Nes nu logiskai pagalvokit, kad pastoti per mm negalima. O del skaiciavimo nuo mm dienos yra del to, kad nera tiksliai aisku kada pastojama.
Be to, hcg irgi auga tik tada kai pastojama, o ne nuo pirmos paskutiniu mm dienos. Todel ir pasake nare, kad kelios savaites tik 👌
RauDonoji parašė:
O kuri ginekologė klausia kada nėštukei vyko ovuliacija? Na aš 3 kartus laukiausi, neesu girdėjusi šio klausimo atvykus pas ginekologe. Pirmas klausimas būna-kada p…
Pas mania 6-ta snestumas ir niekad nieks nera klauses manes del ov . Tik mm ir echo .
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai