Giedrė. parašė:
Lietuvoj tyria embrionus, bet retai, kad randa dėl ko taip nutiko.
Jums tyrė? Keista ganėtinai nes jeigu kažkas dėl chromosomų tai turėtų lyg ir trisomija ar ką rast... bet aišku būna tirbūt ir kai nieko neranda.
Giedrė. parašė:
Lietuvoj tyria embrionus, bet retai, kad randa dėl ko taip nutiko.
Jums tyrė? Keista ganėtinai nes jeigu kažkas dėl chromosomų tai turėtų lyg ir trisomija ar ką rast... bet aišku būna tirbūt ir kai nieko neranda.
GiedreG parašė:
Sveiki, sveikinimai, skaiciuokit nuo paskutiniu mm 1 dienos ☺️
Jei zino kada ovuliacija, tai ir gydytoja skaiciuos nuo ov 😊 Nuo mm skaiciuoja bendrai, kai nezino pastojimo dienos
LaukimasLaimėa parašė:
Merginos, ovuliacija buvo lapkričio 29 diena, tada ir santykius turėjau, tai čia pagal kraują kelios savaitės gaunas ? 🥹
Sveikinimai 🥰
Rožynė parašė:
Man deja ne nes uk kitaip , bet man rado priežastį pas mane afs .
Bent jau žinot priežastį,man po mėn kokio šeimos gyd krauja paeme ištirt ir rado kad turiu epšteino virusa bet tai yra puslelinė o puslelinės ta virusa laaabai daug kas turi. Tai kažkaip manau kad man čia turbūt genetiškai blogai sukrito todėl ir nebesivystė...
Pupsika parašė:
Jei zino kada ovuliacija, tai ir gydytoja skaiciuos nuo ov 😊 Nuo mm skaiciuoja bendrai, kai nezino pastojimo dienos
Beveik visada atskaitos taška ima paskutines mm nebent ciklas labai nereguliarus,tada turbūt pagal echo
SilentNight parašė:
Tyrė ir įspėjo, kad nesitikėti ten kokių nors atsakymų. Buvo įrašyta yrimo stadija.
Tyrė šiaip du kartus man.
Bet konkrečios priežasties kodėl nustojo vystytis nebuvo įrašyta. Nebent jys kalbat apie kitą dalyką. Aš kalbu apie tai, kad po abrazijos arba medikamentinio valymo ligoninėje paima embrioną/vaisių ir ištyria.
SilentNight parašė:
Bent jau žinot priežastį,man po mėn kokio šeimos gyd krauja paeme ištirt ir rado kad turiu epšteino virusa bet tai yra puslelinė o puslelinės ta virusa laaabai dau…
Zinau bet su gudymu duoda vistiek tik 30% bet vistiek tikiu kad viskas si karta bus gerai ❤️✨ ir nuosirdziai linkiu visiems sulaukt stebuklo 🌟
Giedrė. parašė:
Tyrė ir įspėjo, kad nesitikėti ten kokių nors atsakymų. Buvo įrašyta yrimo stadija.
Taip,taip,apie ta pati aš. Hm...keista šiaip.
Liepa5 parašė:
Po vizito. Trečias iš eilės nesivystantis. Vėl ties 6.4 savaite. Liko sulaukt kol iškraujaus. Pirmi su patys išsivalė. Liūdna
Užuojauta, laikykitės 🌸
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai