Mano-Fėja parašė:
Sveikos🙂 jungiuosi prie planiuku🙂
Baiginejasi mm, ir kibsime i darbus🙂
Sekmes planuose
Mano-Fėja parašė:
Sveikos🙂 jungiuosi prie planiuku🙂
Baiginejasi mm, ir kibsime i darbus🙂
Sekmes planuose
Svajokle321 parašė:
Sėkmės! Linkiu ilgai cia neuzsibuti ir greit išvysti išsvajotas dvi juosteles 🤗
Ačiū🥰 tikiuosi bent speti į 2026 traukinį🤭
pierla parašė:
Sekmes planuose![]()
Ačiū 🙂
Svajokle321 parašė:
Labas rytas, 9 dpo prisiduodu testuka..🙂kas dar testuojates siuo laiku?butu ydomu akis paganyt😃
Čia shein su raudonu? Nes mano jie ne jatrus
Svajokle321 parašė:
Labas rytas, 9 dpo prisiduodu testuka..🙂kas dar testuojates siuo laiku?butu ydomu akis paganyt😃
Labas rytas, man irgi 9 dpo, biski siryt sirdele suspurdejo, nes bent jau as plika akim tikrai matau vaiduokliuka 🫢 biskeli baisu kad neapgautu nes neseniai matem mes livsane melagiu vaiduokliuku pas kitas nares, bet vis tiek ganetinai itikinamai man pasirode nes ir vakar ji dariau is tos pacios dezutes ir buvo visiskai baltas, net isdziuvimo nebuvo, tai kantriai teks laukti rytojaus kad issiaiskinti 😅

Pupsika parašė:
Čia shein su raudonu? Nes mano jie ne jatrus
Cia sitas, bet informacijoje apie testa raso ankstyvo nustatymo nors skaiciuku nera niekur nurodyta tai toks neaiskus koks cia jo jautrumas 🙂
Sandraaa parašė:
Labas rytas, man irgi 9 dpo, biski siryt sirdele suspurdejo, nes bent jau as plika akim tikrai matau vaiduokliuka 🫢 biskeli baisu kad neapgautu nes neseniai matem m…
Na lyg kazkas smezuoja ,tikiu kad suteike vilties ! Kad tik neapgautu,ir ryt jau butu paryskeja🤗
Svajokle321 parašė:
Cia sitas, bet informacijoje apie testa raso ankstyvo nustatymo nors skaiciuku nera niekur nurodyta tai toks neaiskus koks cia jo jautrumas 🙂
Man sie testai kazkokie keisti, ar nebus jie nejautrus, nes ta zodi prideda panasu marketingui 🤔 kitur gi raso ir ypac ankstyvas ir buna 10 miu, tai cia gali but ir 25. Ar kitokio neturit?
Svajokle321 parašė:
Na lyg kazkas smezuoja ,tikiu kad suteike vilties ! Kad tik neapgautu,ir ryt jau butu paryskeja🤗
Dar galvoju ar ryto sulauksiu, gal vakare reik vel pabandyt 😄
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai