karapuznike parašė:
Po 2 nelaimingu nutikimu ar daretes kokius nors tyrymus?
Dariausi pilna kraujo,da te kazkoki ir tai nenorejo siust tirtis nes ti k 2 o ne 3
karapuznike parašė:
Po 2 nelaimingu nutikimu ar daretes kokius nors tyrymus?
Dariausi pilna kraujo,da te kazkoki ir tai nenorejo siust tirtis nes ti k 2 o ne 3
NKSS parašė:
Man daktare sake po 2 nesekmingu tiria jau.as 2 ir turejau bet vienas senai buvo kitas dabar.
karapuznike parašė:
Man daktare sake po 2 nesekmingu tiria jau.as 2 ir turejau bet vienas senai buvo kitas dabar.
Na matyt skirtingas ginekologo mastymas,man sake,kad nebutine nes dabar galima iki 3 nesekmingu nestumu tyrimu nedaryt nes sulygina su gamtos naturale aplinka,po 3 jau td siuncia tirtis visokius kresumus,genetikai ir t.t.
Kartais kaikoriu gyditoju abejingumas atsibost baige. Vien tik pinigai i kisene,nebuciau dejus nebutu siunte ir tyre.
Pati abrazija yra niekis, palyginti su tuo ilgu laukimu.. neatsimenu kada turėjau tiek nerimo. Po pakartotinės abrazijos jau niekas nebeaišku. Nei kiek čia turi būt to kraujavimo, nei po kurio laiko mm atsirast. Po antrosios operacijos praėjo 5 d., suskaudus papilvei ir atsiradus didesniam tepliojimui apsidžiaugiau, kad jau viskas tvarkosi, bet tik tą vakarą ir buvau rami. Net nesuprantu mm čia jau tokios ar šiaip tolesnis valymasis. Esu optimistė, bet mėnuo po diagnozės jau darosi sunku apsimesti, kad viskas gerai... kaip jūs viską ištveriat?
Liepiukas parašė:
Pati abrazija yra niekis, palyginti su tuo ilgu laukimu.. neatsimenu kada turėjau tiek nerimo. Po pakartotinės abrazijos jau niekas nebeaišku. Nei kiek čia turi būt…
Atsiprašau gal už kvailą klausimą, bet kodėl jums darė pakartotinę operaciją? Kažkas buvo blogai?
Liepiukas parašė:
Pati abrazija yra niekis, palyginti su tuo ilgu laukimu.. neatsimenu kada turėjau tiek nerimo. Po pakartotinės abrazijos jau niekas nebeaišku. Nei kiek čia turi būt…
Net ir as nezinau,kaip istveriau,matyt stipri,man tai tepliojo 2 savaites,tai ginekologus lankiau kas savaite,bet buvo viskas gerai atsistate,o mm prasidejo tai negreit,kazkur po 2 men.
Buvau baisiausei turbut paluzus tada kai suzinojau,kad lauktas stebuklelis paliko mus ir gine pasake "neisterikuok esi jauna susilauksi dar,o sitas tiesiog gamtos klaida" va tada norejos jei akis iskabinti
Lauriukas25 parašė:
Sakykit merginos, buvo kuriai nors, kad mėnesinės pasirodė 2 savaitės po abrazijos?
Tai gal teplioja tik? Man pries 11 dienu daryta abrazija, o vakar daugiau kraujo pasirode. siandien siuliukai...
Lauriukas25 parašė:
Atsiprašau gal už kvailą klausimą, bet kodėl jums darė pakartotinę operaciją? Kažkas buvo blogai?
Gydytojui kėlė įtarimą kad ilgai kraujavau, ir gimda pasirodė didoka todėl nusiuntė į echo. O ten gydytojas patvirtino kad yra kažkokia dalelė audinio užsilikusi pačioj jautriausioj vietoj, kaip jis pats sakė „mes akušeriai jos privengiam”, tai siuntė pakartot operaciją. Pažįstamą ištiko ta pati bėda, jai taip pat blogai išvalė.
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai