Paul123 parašė:
Tai gal teplioja tik? Man pries 11 dienu daryta abrazija, o vakar daugiau kraujo pasirode. siandien siuliukai...
Keista tai, kad jau buvo nustoję teplioti, savaitė jau švaru gražu buvo... o dabar vėl iš naujo
Paul123 parašė:
Tai gal teplioja tik? Man pries 11 dienu daryta abrazija, o vakar daugiau kraujo pasirode. siandien siuliukai...
Keista tai, kad jau buvo nustoję teplioti, savaitė jau švaru gražu buvo... o dabar vėl iš naujo
Liepiukas parašė:
Gydytojui kėlė įtarimą kad ilgai kraujavau, ir gimda pasirodė didoka todėl nusiuntė į echo. O ten gydytojas patvirtino kad yra kažkokia dalelė audinio užsilikusi pa…
Jautet skausma koki
Nors?
Paul123 parašė:
Jautet skausma koki
Nors?
Ne, visiškai jokių nemalonių pojūčių. Po antrosios jau savaitę negaliu atsigaut visiškai.
linaur parašė:
Mergaites, o Jums po abrazijos kuri laika nesilaike neauksta temperatura? Tokia apie 36,9-37?
Nesimatavau as jos asmeniskai. Geeiau 6d.antibijotikus,po..... o jus jei ju nevartojot tai gal kokia infekcija metasi?
linaur parašė:
Man nieko apie antib nesake..![]()
Man zinokit ir niekas nesake, kad reik ?
karapuznike parašė:
Man zinokit ir niekas nesake, kad reik ?
Labai priklauso nuo gyditoju,vieni sako kiti nesako,per pirma abr. Sake gert per kita sake nereikia turi naturaliai viskas susitvarkyti
NKSS parašė:
Labai priklauso nuo gyditoju,vieni sako kiti nesako,per pirma abr. Sake gert per kita sake nereikia turi naturaliai viskas susitvarkyti
Tai va turejau 2 abrazijas pas skirtingus gydytojus tai nei vienas neliepe gerti antibiotiku.
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai