TheHappiest parašė:
Turbūt šiandien. Dar galvoju. Man svarbiau prg, nei hcg. Jaučiu reiktų jį atidžiau pastebėt 🤔
Pagal mūsų patirtis ir kitų merginų atvejus, aš toku atveju jį irgi stebėčiau, nes jis šioj vietoje kaip pamatėme turi daug reikšmės
TheHappiest parašė:
Turbūt šiandien. Dar galvoju. Man svarbiau prg, nei hcg. Jaučiu reiktų jį atidžiau pastebėt 🤔
Pagal mūsų patirtis ir kitų merginų atvejus, aš toku atveju jį irgi stebėčiau, nes jis šioj vietoje kaip pamatėme turi daug reikšmės
Maziulka4 parašė:
Pagal mūsų patirtis ir kitų merginų atvejus, aš toku atveju jį irgi stebėčiau, nes jis šioj vietoje kaip pamatėme turi daug reikšmės![]()
Tai va. Nes aš sekiau tik hcg. Ir jis buvo labai geras visad🤷♀️
TheHappiest parašė:
Sveikinu!!:)) o grafikeli turi?:))
TheHappiest parašė:
Labas rytas, merginos. Jūs tik pažiūrėkit ką šiandien pamačiau ♥️
Oooo koks grazus testukas
prisimenu dar jus is spalinuku. Si karta tikrai bus viskas gerai
asarelee parašė:
Oooo koks grazus testukasprisimenu dar jus is spalinuku. Si karta tikrai bus viskas gerai
![]()
Labai tikiuosi 🤞♥️
O jūs jau kokie dideli😍
TheHappiest parašė:
Labai tikiuosi 🤞♥️
O jūs jau kokie dideli😍
Tikrai bus
aha, mes augam augam
Sveikos, moterytes! Kad ir kaip gaila, bet jungiuosi prie jūsų. Esu po abrazijos, dėl nustojusio vystytis žirniuko. Gydytoja patarė bandyti po pusės metų. Žiūriu jūs čia visokių grafikėlių, informacijų pilnos.. Gal patartumėt, kaip ruoštis tuos pusę metų, ką vertėtų daryti/ko ne, galbūt kažką karts nuo karto pasitikrinti, žymėtis, ir panašiai? Norisi, kad būčiau pilnai prisidėjusi ką tik galiu, kad būtų kuo geriau ir lengviau.. O Jums sėkmės sulaukti savo stebuklų! ☀
MelisųArbata parašė:
Sveikos, moterytes! Kad ir kaip gaila, bet jungiuosi prie jūsų. Esu po abrazijos, dėl nustojusio vystytis žirniuko. Gydytoja patarė bandyti po pusės metų. Žiūriu jū…
Kiek sav nustojo vystitis?
uzjauciu.. o kodel puse metu?
Keise parašė:
Kiek sav nustojo vystitis?uzjauciu.. o kodel puse metu?
Ačiū. Turėjo būti 10+4, o nustojo 9 savaitei.. 😔 Na jos teigimu, dažniausiai tos šeimos, kurios skuba po abrazijos pastoti, dažniau atvyksta su skausmais arba tepliojimais, tad vertėtų apie pusę metų palaukti, kol atsistatys tiek organizmas, tiek psichologiškai būsi pasiruošęs..
MelisųArbata parašė:
Ačiū. Turėjo būti 10+4, o nustojo 9 savaitei.. 😔 Na jos teigimu, dažniausiai tos šeimos, kurios skuba po abrazijos pastoti, dažniau atvyksta su skausmais arba tepli…
Kiek domėjausi, tai 6mėn yra senas, nusistovėjęs, vadovėlinis patarimas
Siūlyčiau pradėti planavimus, tuomet kai būsite psichologiškai pasiruošę♥️
16 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai