OrchidejaD parašė:
Sveikos![]()
Žinau, kad tai labai individualu, bet vistiek smalsu išgirsti istorijas ar progest…
Manau, kad jūsų gydytoja teisi
nuo 43 nmol per du vakarus (besins dėjausi tik vakarais), pakilo iki 100 nmol 😊
OrchidejaD parašė:
Sveikos![]()
Žinau, kad tai labai individualu, bet vistiek smalsu išgirsti istorijas ar progest…
Manau, kad jūsų gydytoja teisi
nuo 43 nmol per du vakarus (besins dėjausi tik vakarais), pakilo iki 100 nmol 😊
pušynėlis parašė:
Manau, kad jūsų gydytoja teisinuo 43 nmol per du vakarus (besins dėjausi tik vakarais), pakilo iki 100 nmol 😊
Ačiū! Tikiuosi ir man jis veikia 🤗
Sveikos, merginos, einu šiandien ryte progesterono tyrimui ir nežinau ar galiu prieš jį susileist Lubion kaip kiekvieną rytą ar geriau po tyrimo. Kaip jums nurodyta būna? Prieš gerus tris metus teko taip tirtis, nepamenu aš, o dabar nepagalvojau gyd paklaust kai matėmės 🫠
SunnyRain parašė:
Sveikos, merginos, einu šiandien ryte progesterono tyrimui ir nežinau ar galiu prieš jį susileist Lubion kaip kiekvieną rytą ar geriau po tyrimo. Kaip jums nurodyta…
Geriau po, nes gali rezultatus iškraipyti.
SunnyRain parašė:
Sveikos, merginos, einu šiandien ryte progesterono tyrimui ir nežinau ar galiu prieš jį susileist Lubion kaip kiekvieną rytą ar geriau po tyrimo. Kaip jums nurodyta…
Lubion man visada sako susileisti po tyrimo. Jei zvakutes tai ryte kaip iprastai isideti, bet leidziami tik po kraujo pridavimo ;)
Lina.linaite parašė:
Sveiki. Geriu Gepretix, atejo atsakymai progesterono 4,23!!! Cia juk labai mazas???? Ryt pas ginekologe.
As jau pzvz nebesidarau tyrimu ir man gine sakw mazinti nuo 12sav
Mamyteeva parašė:
As jau pzvz nebesidarau tyrimu ir man gine sakw mazinti nuo 12sav
Tai va ir as cia savo noru pasidariau, nei liepe, nei ka. Va taip sau stresa ir keliam...
Lina.linaite parašė:
Tai va ir as cia savo noru pasidariau, nei liepe, nei ka. Va taip sau stresa ir keliam...
As apie 10sav pasidariau tyrima ir progesteronas buvo pakrites ir nuo 79k iki 49k hcg, labai isigandau i veltui buvo viskas gerai jau normalizuojasi hormonai
Mamyteeva parašė:
As apie 10sav pasidariau tyrima ir progesteronas buvo pakrites ir nuo 79k iki 49k hcg, labai isigandau i veltui buvo viskas gerai jau normalizuojasi hormonai
Bet va mano isvis tik 4...
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai