Kac. parašė:
Išvis neskiepykit nuo pneumokoko, absurdas skiepyti nuo plaučių uzdegimo
Tai nera skiepas nuo plauciu uzdegimo.
Kac. parašė:
Išvis neskiepykit nuo pneumokoko, absurdas skiepyti nuo plaučių uzdegimo
@Merida@ parašė:
Bet dažniausiai apsaugo nuo plaučių uždegimo www.ulac.lt/lt/dazniausiai-uzduodami-klausimai-apie-pneumokokine-
Kac. parašė:
Bet dažniausiai apsaugo nuo plaučių uždegimo www.ulac.lt/lt/dazniausiai-uzduodami-klausimai-apie-pneumokokine-
Jus imetete pneumokokines infekcijos aprasyma... tai ne plauciu uzdegimas...
MenaRo parašė:
O kiek zmoniu pasveiko po chemoterapiju? Darant chemo terapija vezys progresuoja kaip progresaves. Pasiskaityk ka ten leidzia. Kodel skiepus tokius brangius farmaci…
Labai daug pasveiko. Kaimyne zolem gydesi vezi tai pakasta. Mano giminaiciai jau 30 metu gyvi be atsinaujinimu. Ir vyras gyvas 5 metai po chemiju. Ir sunaus susilaukem sveiko, kai pastojau per pirma bandyma po paskutines chemijos praejus 7men.
Sitas forumas dalinasi savo sukurtais faktais ir emocijom, ir ateina melagiu kokie skiepai blogi arba geri. Jau atsibodo baisines zinoves.
Ssvajone parašė:
Labai daug pasveiko. Kaimyne zolem gydesi vezi tai pakasta. Mano giminaiciai jau 30 metu gyvi be atsinaujinimu. Ir vyras gyvas 5 metai po chemiju. Ir sunaus susilau…
Kiekvienam skirtingai, ir veziu rusiu yra N. Dedei atsinaujino po 10 metu, mamai po 5 metu islindo kitoj vietoj, mire nuo chemijos komplikaciju. Tai cia artimiausiam rate. Viena zinau niekuom nesigydo, daktaru duota 'limita' jau senokai pergyveno ir gyvena toliau.
Neesu pries medicina, tikiu mokslu ir zinau kad jis daug gali. Bet reikia nepamirsti, kad atveju buna visokiu. Ziurekit toliau savo nosies/darzo, jei nutiko/nenutiko jums, nereiskia, kad visiems vienodai. Sprendima priimsite ir atsakomybe nesite jus, ar tai bus chemiterapija, ar skiepas.
Kuciukas parašė:
Labutis ❤️ nutariau ir aš pasisakyti, nors jau praėjo tiek laiko tik dabar emociskai gavos vėl prisijungti prie TD.
Labai liudna istorija, bet man vienintele mintis, kad si bloga darba vaikeliui padare skiepai...
Sveikos,gal esat kazkas girdejusios apie si homeopatini vaista skirta po skiepu salutiniams poveikiams salinti ir apsauganti nuo sunkiuju metalu? https://www.soin-et-nature.com/fr/homeopathie/1972-vaccin-divers-4ch-5ch-7ch-9ch-12ch-15ch-30ch-tube-granules-homeopathie-boiron.html
fainuole0000 parašė:
Sveikos,gal esat kazkas girdejusios apie si homeopatini vaista skirta po skiepu salutiniams poveikiams salinti ir apsauganti nuo sunkiuju metalu? https://www.soin-…
Pas mus (Prancūzijoj) yra šie preparatai. Teko bandyti, bet negaliu sakyti/teigti, kad tai padeda/palengvina ar užkerta kelią šaltiniams poveikiams pasireikšti. Jie duodami pagal tam tikrą tikslų "protokolą, prieš skiepą ir po. Kiekvienam skiepui yra individualus homeopatinis preparatas (žirniukai). Homeopatiniai preparatai turėtų būti parenkami kiekvienam individualiai, nes homeopatai atsižvelgia į aibę to asmens ypatybių/simptomų, tad, kas tinka vienam, visai netinka kitam (neveikia)🙂.
fleur68 parašė:
Pas mus (Prancūzijoj) yra šie preparatai. Teko bandyti, bet negaliu sakyti/teigti, kad tai padeda/palengvina ar užkerta kelią šaltiniams poveikiams pasireikšti. Jie…
Heomatiniai vaistai neveikia jau seniai įrodyta mokslininkų
Vabaliukas09 parašė:
Heomatiniai vaistai neveikia jau seniai įrodyta mokslininkų
O aš jūsų nekalbinau ir nuomonės apie tai neprašiau😊. Ir niekur nerašiau ir netvirtinau, kad veikia, tik atsakiau klausiančiam asmeniui apie preparatus, kurie pas mus parduodami ir išrašomi🙂.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai