2021.03.07 02:27 (prieš 5 m.)
Klementina parašė:
Gerkit gydytojos nurodyta, nes kiekvienas organizmas skirtingai reaguoja. Jeigu jusu labai reaguos stipriai, tai per didele doze sirdis permusines, silpna bus :blin…
Man ateme ta vaista anglai. Gryzau is Lietuvos su tyrimais ir tuo vaistu Thyroxin ar kaip jis, i Anglija. Lietuvos klinikos rado tipo skydliaukes veikla bloga, tipo jau turejau net lenktis su tokiais tyrimais pasak Lietuvos daktaru, iskart vaistu prirase. Sako gersi visa gyvenima. Kazkaip man viskas kaip sapne buvo, liga apie kuria nieko nezinojau, vaistai visam gyvenimui. Gryzau pas savo pastovu daktata i Anglija pasakiau viska kiek per atostogas Lietuvoj pasityriau, kiek susizinojau. Sakau geriu jau menuo vaistus, juos liepe gert visa gyvenima. Jis sako parodyk parodyk man tuos vaistus. Istraukiau is rankinuko dezute parodyt, jis tik pamate pavadinima, kaip griebe, ateme i stalciu savo stalo imete, uzdare , i akis paziurejes sako: gerei, daugiau siuo nuodo negersi, pamirsk.
Pamieravo sirdies pulsa nuo pirsto, atsuko rodikli man, sako ar matai skaiciu, sakau matau, sako jei uzsilenkti nori- tai gerk dar sita nuoda, bet sako paziuresiu kaip tu jo dar kur gausi, kai jau atemiau. Sakau bet kad Lietuvoj ten visi daktarai visus tuos 3 milijonus moteru seria tuo Tiroxinu. Sako tegu seria tuos tris milijonus, bet taves nesers. Ateme vaista ir niekada neatidave. Sirdis nebemusa, jauciuoai labai gerai. Jis pertyre man skydliauke,kad mane itikint. jokio nukrypimo- jis sakosi tuo net neabejojes kokie jam mano rezultatai ateis. Suprask mazdaug, kad Lietuvoj klastoja moterims endokrinologai skydliaukes tyrimus. Matomai tie skydliaukiu daktarai su vaistinem del Thyroxino yra susidare bonusu kontraktus Lietuvoje. Juo daugiau receptu ant Thyroksino israso, juo daugiau kazko gauna.
Pasvaratykite pavaziuoti uz Lietuvos ribu del skydliaukes tyrimu kazkas su Lietuva tikrai negerai ten su ta skydliauke ir tuo tiroksinu. Kas besidaro tyrima, visiems pareina rezultatas, kad skydliaukei chana.