2023.10.25 17:41 (prieš 2 m.)
Ocean Ni parašė:
O padejo tas ERA, kà nors keitėt protokole?
Nepasislinkęs langas, tai ką ten keisti. Kai pasislenka, tada koreguoja.
Bei kai 2 fet failed su PGTA praėjusiais, tai dabar mane bile kokiam testui įkalbėtų. Bet nebėra, ką tirti.
Pasakiau, kad man atrodo mano ovuliacija vyksta ne tada kaip turėtų pagal Ovitrele ir praeitam cikle buvau teisi (po tos nepavykusios punkcijos puikiai dabar jaučiu, kada vyksta ovuliacija
) . Tam nutraukta cikle buvo 2 didesni foliai, vieno ovuliacija buvo įvykus, o kitas nebeaugo, tai jei ne apžiūra pas F, kai ji pati savo akim matė 2 didelius folius, tai būtume pagal protokolą leidę po 2d. Ovitrele ir vyktų sodinimas spalio 2 su visom iš to išplaukiančiom pasėkmėm - dar vienas nepavykęs FET. Žodžiu, kas atrodė elementaru, taip nebeatrodo. Ir man atrodė, kad reguliarus ciklas ir vaikas tai čia garantas, kad viskas tvarkoj, visada viskas vyksta, problemų su vaisingumui nėra ir nebus, pavyks viskas iš pirmo karto.. Kalakutas irgi galvojo...
Dar galvojau, kad natūralus FET yra panacėja, bet po praeito ciklo nebenoriu nieko - duokit ką nors, kad viskas vyktų pagal laikroduką ir vadovėlius, o ne kažkoks chaosas kiekvienam cikle. Tai 3 dominuojantys, tai 2 ir vienas anksti ovuliavęs, tai per apžiūrą iš viso dominuojančio nemato (prieš metus rudenį jaučiu jau buvo ir įvykus ovuliacija, kai F folio nematė viduryje ciklo..), tai staiga iššoka 2cm (ir man klausimas ar tas 2cm folis tikrai ovuliavo pagal Ovitrele, ar suleidus anksčiau, nes ovuliacijos jausmelis buvo būtent po 8val ovitrelės naktį, ne ten kažkada..). Žodžiu, kai nueini apžiūrai kartą metuose, tai ir problemų nėra :)))))