Mažylė1 parašė:
Sveikos, bendravau su IVF Riga klinika dėl imuninio nevaisingumo tyrimų, tačiau artimiausias laikas tik pirmai konsultacijai po daugiau nei 1.3 mėn., sakykit ar čia…
LV tik Bykova, nusimano imuniniuose
Mažylė1 parašė:
Sveikos, bendravau su IVF Riga klinika dėl imuninio nevaisingumo tyrimų, tačiau artimiausias laikas tik pirmai konsultacijai po daugiau nei 1.3 mėn., sakykit ar čia…
Mažylė1 parašė:
Jei jūs žinote, ko norite ir kokių tyrimų reikia, tai, jei įmanoma, jie viską ir paima tą pačią dieną. Tai greičiau rezultatus gausite. Bet kaip SunMoon sakė, jei gydytis, tai Bykova. Jei tik tyrimai, kai viską žinai, tai ivf Rygą gal juos padarytų, jei turėtų.
Mažylė1 parašė:
Jei pas Fiodinà konsultacija, tai taip. Gali ir 2 mėn tekti laukti.
Kitty parašė:
Aš ir taip manau, kad jie nelabai reikšmingi, nes pvz vieną mėn ciklas būna 28d kitą mėn 30d, tai svyruojantis reikalas, tai kažkaip man ir tas skaičiavimas toks įd…
Ne ciklo ilgyje esmė, o testo atsakyme 6tą dieną vartojant progesteroną. Jis tą rodo ir tą dieną atliekamas, kaip būtų daromas transferis. Tai mm diena neturi Erai jokios įtakos.
Donciuta parašė:
Aš siūlau irgi nemėtyti pinigų ant tų ERA testų. Turkijoje taip pat niekas jų nepripažįsta ir nekreipia dėmesio į juos. Latvijoje buvo darytas man tas ERA testas ir…
Pritariu, taip tikriausiai visos pasidariusios siūlo. Bet po dviejų nepavykusių FET vis tiek išmesčiau pinigus į balą, kad tik gauti atsakymą ir būti ramiai, kad su langu viskas gerai ir kitur bėdų ieškoti reikia
Kol nepadarei testo - atrodo, kad va ten tas atsakymas, kodėl nekimba
Reik dažniau į forumą ateit dėl Mm skųstis - ėmė ir prasidėjo
Sugalvojau parašė:
Pritariu, taip tikriausiai visos pasidariusios siūlo. Bet po dviejų nepavykusių FET vis tiek išmesčiau pinigus į balą, kad tik gauti atsakymą ir būti ramiai, kad su…
O padejo tas ERA, kà nors keitėt protokole?
SunMoon parašė:
IVF Riga ir RMC Embrions nenusimano imuminiame nevaisingume?
Mažylė1 parašė:
IVF Riga ir RMC Embrions nenusimano imuminiame nevaisingume?
LV tik Bykova, LT Karpenko.
Bykova, visus tyrimus paskiria, pagal jusu anamneze. Tik, ji kalba RU kalba. Galima ir ang, bet sudetinga jai, cia rimti reikalai.
Sugalvojau parašė:
Šaldo, nes tikrina PGTA. Bet gal jaunučiai esant, tai įkalbėsit šviežiam cikle.
Aciu uz atsakyma! Nesam jauni, man 36, tik galvoju, gal galima bandyti sveiziam, o likusiems daryti PGTA, jei kazkas liks ir jei taip darosi
kazin, sprendzia pati Fodina, ar galima paciam pasirinkti?
Tutute parašė:
Aciu uz atsakyma! Nesam jauni, man 36, tik galvoju, gal galima bandyti sveiziam, o likusiems daryti PGTA, jei kazkas liks ir jei taip darosikazin, sprendzia pat…
Na ji linkusi PGT-a daryt, kad paskui atmesti kokybės klausimą, jei ką... Tačiau aišku bandyt kalbėtis galite😉
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai